Koop je seizoenspas voor De Waarbeek nu met korting

Door Majorie Nijbroek 12 maart 2018

Oh yeah, de lente komt er aan. De tijd om lekker naar buiten te gaan en kids die weer fijn buiten kunnen spelen. En waar je je prima een dagje buiten kunt vermaken, is in De Waarbeek. In de presale kun je nu voordelig je seizoenspas kopen voor het nieuwe seizoen.

Ben je van plan om een abonnement voor 2018 aan te schaffen voor familiepretpark De Waarbeek? Wacht dan niet te lang. De presale actie loopt nog tot en met 30 maart. Tot die tijd kun je je abonnement met €10 korting kopen.

Leuke extraatjes

Je kunt dan het hele seizoen onbeperkt spelen in het familiepretpark en tijdens de Winter Waarbeek. Maar je profiteert ook van veel leuke extraatjes zoals gratis parkeren, korting op de horeca en vouchers met korting voor vrienden.

En that’s not all. Als abonnementhouder krijgt je ook tot wel 50% korting op diverse andere attractieparken zoals BillyBird Park, speelpark Oud Valkeveen en speelpark Klein Zwitserland.

Wacht niet te lang

Koop je je abonnement voor 30 maart, dan betaal je €29,95, na die datum ben je €10 meer kwijt voor je seizoenspas. Als je gebruik wilt maken van deze actie, voer je de kortingscode waarbeek2018 in tijdens het bestellen van je kaart op  www.waarbeek.nl/seizoenspas.

Familiepretpark De Waarbeek entertainment

Nu gesloten10:00 - 17:00

Twekkelerweg 327, Hengelo

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Acties