Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van der Poel trakteert personeel ZGT op een ijsje

Door Majorie Nijbroek 25 maart 2020

Ah, wat een mooi gebaar. De Hengelose ijsmaker Van der Poel IJs heeft het personeel van het ZGT getrakteerd op een heerlijk ijsje. Om ze te bedanken en te steunen in deze tijd.

Ook Van der Poel IJs heeft de deuren in verband met het coronavirus gesloten. Maar dat wil niet zeggen dat ze er stil zitten.

Flinke lading

Medewerkers van de ijssalon hebben ijs naar het ziekenhuis in Hengelo én Almelo gebracht. En dat was een flinke hoeveelheid (bakken) ijs: voor liefst duizend personen! Bakken met al die overheerlijke ijssmaken van Van der Poel IJs die je vast wel kent. Strawberry, cookie caramel en brownies bijvoorbeeld.

Vet veel reacties

In het bedrijfsrestaurant van het ziekenhuis heeft het keukenpersoneel ijsjes geschept en uitgedeeld. Hoe er is gereageerd op het gebaar om de helden van de zorg een hart onder de riem te steken? Echt supergoed. Het initiatief kan rekenen op waanzinnig veel likes en duimpjes op social media.

View this post on Instagram

Hengelose ijsmaker trakteert helden van de zorg op ijsjes De Hengelose ijsmaker Van der Poel heeft personeel van het ZGT in Hengelo en Almelo getrakteerd op ijs. "We willen ze een hart onder de riem steken." Maandag brachten medewerkers van de ijsmaker voor duizend personen ijs naar het ziekenhuis in Hengelo en Almelo. "Geen losse bolletjes maar bakken met diverse smaken zoals cookie caramel, strawberry cheesecake en brownies." Gemaakt In het bedrijfsrestaurant werden de ijsjes door het keukenpersoneel geschept en uitgedeeld. De traktatie smaakte goed, zo blijkt uit de vele reacties op het Instagram account van de ijsmaker. Geschreven door: Ruud Dilling Redacteur/Verslaggever #vanderpoelijs #zgthengelo #zgtalmelo #vanderpoelijs heldenindezorg #rtvoost #vanderpoelijs hengelo #almelo #vanderpoelijs #vanderpoelijs vanderpoel #ijs #ziekenhuis #vdp #stayathome #stayhome 😷

A post shared by Vanderpoel (@vanderpoelijs) on

Lees ook:

Hengelo terrassen

Zo help je Hengelose ondernemers (en zij jou) in deze moeilijke tijd

Wat hebben we veel creatieve ondernemers in onze stad! Sportschoolinstructeurs die online work-outs ...

Van kussengevecht tot lentekriebels: 7 x Hengelose lichtpuntjes in deze crisis

Ondanks alle maatregelen en vele afgeblazen evenementen, is er nog genoeg vrolijks in Hengelo. Van d...

adv.