Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hengelose aanbiedingen: lees je favo tijdschrift voor nop en een fotoboek met 80% korting

Door Miranda Nijland 14 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Hengelose aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Hengelo kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Familiezwembad

Foto: Acti

Voor als de temperaturen straks weer stijgen: bij Action haal je dit familiezwembad met best heel veel ruimte voor €19,99. O ja en je kunt er zelfs 1,5 meter afstand in houden 🙂


Meer over Action – Agathaplein ontdekken?

Action – Agathaplein winkelen

Geopend08:30 - 18:00

Agathaplein 104, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

Spelen met water

Foto: Blokker

Ben je de komende zomervakantie veel thuis? Dan is deze waterspeeltafel misschien wel wat om in de tuin te hebben staan. De tafel kost nu €10 bij Blokker.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Gesloten11:00 - 18:00

Thiemsbrug 55, Hengelo

Bekijk meer:warenhuizen

Zet de bloemetjes maar buiten

Foto: Albert Heijn

Met al die mooi-weer-dagen die hopelijk nog komen, wil je misschien je tuin of balkon nog wel een beetje opfleuren. Albert Heijn heeft deze week een mooie aanbieding: een hortensia, struikmargriet en lavendel: 3 stuks naar keuze €9,99.


Meer over Albert Heijn Willem de Merodestraat ontdekken?

Albert Heijn Willem de Merodestraat supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Willem de Merodestraat 10, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Fotoboek met 80% korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is even een klusje, maar als je de foto’s van je kinderen of die ene leuke vakantie eenmaal in een fotoboek hebt verzameld, heb je een mooie herinnering in handen. Via Uitjeskrant.nl koop je nu een fotoboek voor maar €7,95. Het boek heeft 24 pagina’s en is 20×30 cm. Normaliter kost dit €39,95, dus je krijgt een flinke korting! Je koopt de voucher hier. Na aankoop kun je het fotoboek opmaken via Fotoproducten.nl.

Wist je trouwens dat je op Uitjeskrant veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!

Lees je favoriete tijdschrift twee maanden voor nop

Foto: Unsplash

Of je nu graag Glamour, Quest of Autoweek leest: via Readly kun je deze en ruim 4.000 andere tijdschriften twee maanden gratis lezen. Vul hier de code RF2020 in om je gratis proefabonnement te activeren. Let wel op dat je het abonnement op tijd beëindigd als je het niet wilt houden. Anders betaal je €9,99 per maand.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.