Gratis meereizen in de bus of trein en andere Hengelose aanbiedingen

Door Miranda Nijland 21 februari 2019

Heb jij nog niet al je geld uitgegeven deze maand? Mooi! Want er zijn nog veel meer leuke acties, aanbiedingen en kortingen in de stad. We hebben er een paar voor je op een rij gezet. Shop ze!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Kids gratis mee in bus of regionale trein

Yes, het is deze week voorjaarsvakantie. Wil je lekker even ontspannen samen met de kids en heb je een dagje weg gepland? Er loopt momenteeel een leuke actie. Je kunt namenlijk deze week (tot en met 31 maart) kinderen gratis meenemen in de bus of regionale trein.  Een dagje met het OV is vaak een hele beleving voor kinderen. De actie geldt voor bussen en regionale treinen in Overijssel, Gelderland,en Flevoland (behalve Almere en Lelystad) Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee. Klik hier om een gratis e-ticket te bestellen. Het e-ticket is geldig op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag en is de hele maand onbeperkt te bestellen. Op de website zijn ook leuke tips te vinden voor reizen met kinderen in het OV.

Kattenhuis om mee te knutselen

Foto: Action

Hoe leuk, dit kattenhuis van karton voor maar 2,99, de afmeting is 48 x 44 x 36 cm. Misschien heb je geen katten. Maar het kan natuurlijk ook een leuk huisje zijn voor de poppen van je kinderen of gewoon om mee te knutselen. Je kunt het huisje pimpen en zo heb je een superleuk cadeau.


Meer over Action – Thiemsbrug ontdekken?

Action – Thiemsbrug winkelen

Nu open09:00 - 18:00

Thiemsbrug 9, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

Gratis kraslot bij schnitzels

Foto: Facebook Keurslagerij Koekenberg

Niet op wintersport deze week, maar toch zin aan een lekkere schnitzel? Bij Keurslagerij Koekenberg krijg je een kraslot gratis bij de schnitzelaanbieding. Deze week zijn de kipschnitzels in de aanbieding: elke 4e gratis.


Meer over Keurslagerij Koekenberg ontdekken?

Keurslagerij Koekenberg slagers

Nu open08:30 - 18:00

Deurningerstraat 102, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Korting op mascara

Dat is lekker meegenomen! Bij Ici Paris Xl krijg je vanaf deze week tot en met 3 maart 40 procent korting op bijna alle mascara’s en Queen Tarzi wimpers. De aanbieding geldt zowel voor de winkel als op  iciparisxl.nl


Meer over ICI Paris XL ontdekken?

ICI Paris XL parfumerie

Nu open09:00 - 18:00

Enschedesestraat 17, Hengelo

Bekijk meer:parfumerie

Colberts stomen met korting

Mooie actie van Primera Slangenbeek: breng nu je colberts langs en laat je 2e colbert stomen met 25 procent korting! Even naar Primera!


Meer over Primera Slangenbeek ontdekken?

Primera Slangenbeek cadeauwinkels

Nu open08:30 - 18:00

Straatsburg 8, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.