Filter Caféstore, nu kan het nog! En lekker smullen van sintbanket

Door Miranda Nijland 27 oktober 2017

Dit weekend staan de snoepjes bij de voordeur voor Halloween, maar ondertussen zijn de bakkers in Hengelo alweer druk met hun sinterklaasassortiment. Dat betekent smullen! Het Goed in Hengelo bestaat 10 jaar en jij kunt dat feestje zaterdag meevieren. Ben je een speurneus? China Tuin heeft een leuke winactie. En je kunt nog een maand koffie drinken en lunchen bij die superleuke Filter Caféstore!  En lees ook wat voor héél bijzondere aanbieding de MediaMarkt heeft!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sinterklaas? Smullen

Foto: Facebook Bakkerij Nollen

Zitten jouw kleintjes al volop te wachten tot de Goedheiligman weer in ons land komt? Over een paar weekjes is het alweer zover. Bakkerij Nollen biedt ook alweer het sinterklaasassortiment aan. Met onder meer een lekkere amandelspijsstaaf, speculaasstaaf, gevuld speculaas en mini speculaasjes! Mmm, warme chocolademelk erbij en smullen maar.

Bakkerij Nollen bakkers

nu gesloten08:00 - 18:00

Dikkersplein 5, Hengelo

Bekijk meer:bakkers

Groot feest bij ’t Goed 🎉🎈

Het aftellen is begonnen…….Noteer het in je agenda:a.s. zaterdag GROOT feest bij Het Goed Hengelo 🎉🎈Met o.a. haak aan met EchtAnyta, Lonnie Ballonnie's Feestjes, Van der Poel ijs en andere lekkernijen.En om 15.00 uur verloten wij 2x een ballonvaart.Genoeg redenen dus om even langs te komen.www.hetgoed.nl

Posted by Het Goed Hengelo on Monday, 23 October 2017

 

Bij Het Goed in Hengelo is het aftellen begonnen. Zaterdag kun je aanhaken met EchtAnyta, Lonnie Ballonnie’s Feestjes, Van der Poel ijs en andere lekkernijen. En heb je altijd al een ballonvaart willen maken? Om 15.00 uur verloten ze bij Het Goed twee keer een ballonvaart, pak die kans! Beeld: Facebook Het Goed

Kringloopwarenhuis Het Goed kringloopwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Hamerstraat 21, Hengelo

Bekijk meer:kringloopwinkels

Van der Poel IJs ijssalons

nu gesloten10:30 - 21:30

Bornsestraat 10, Hengelo

Bekijk meer:ijssalons

China Tuin zoekt goede spionnen

Foto: Facebook China Tuin

Het griezelen is bij China Tuin intussen al een beetje begonnen. Ze zijn op zoek naar goede spionnen! Op deze pagina en op de Facebooksite van China Tuin vind je een foto van het buffet. In alle hoeken zijn pompoenen verstopt. Als je meezoekt en aangeeft hoeveel pompoenen je hebt gevonden, maak je kans op een dinerbon van 45 euro. Later vanmiddag maakt China Tuin via Facebook bekend of jij de winnende speurneus bent…

China Tuin restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 547, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nog een maandje filterkoffie!

acties

Joni en Manon van Filter Caféstore in het Hazemeijer Complex hebben afgelopen weekend gehoord dat ze tóch nog een maandje langer mogen blijven! 🎉 Je kunt dus extra lang genieten van die heerlijke filterkoffie!

Filter Caféstore koffiebars

nu gesloten09:30 - 17:00

F. Hazemeijerstraat 800, Hengelo

Bekijk meer:koffiebars

Koop je kant-en-klare droombruiloft!

Heb jij je grote liefde gevonden en ben je van plan te gaan trouwen? Dan maak je vast al plannen hoe die grote dag er uit moet zien. Vindt de een hartstikke leuk, maar een ander misschien helemaal niet. Hoor jij tot die tweede groep? Lees dan vooral even verder. Want… bij de MediaMarkt kun je gewoon een volledig verzorgde droombruiloft kopen. En nee, dit is geen grap.  Een geheel verzorgde huwelijksdag. Dus inclusief trouwjurk en/of maatpak, bruidstaart, muziek, ringen, bloemen en het bruidsboeket. En om het feestje helemaal mooi te maken: niemand minder dan Divorce-acteur Dirk Zeelenberg is de trouwambtenaar!

Wat het kost, vraag je je vast af. Je betaalt er €9499 voor. Wil je zo’n droomhuwelijk winnen? Ook dat is een mogelijkheid. Wat je daarvoor moet doen: tijdens de Gekkenhuis-dagen bij de Mediamarkt (online mag ook) een aankoop doen  en je meest romantische foto van jou en je partner uploaden. Er wordt één winnaar gekozen. Je mag ook meedoen voor een ander! De Gekkenhuis-campagne loopt van 23 tot en met 29 oktober.

Denk overigens wel goed na voor je je huwelijk afrekent aan de kassa.  Je ja-woord ruilen is er niet bij…

droombruiloft
foto: ANP
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶