Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je in december écht even naar de PLUS moet

Aangeboden door Plus Oelerweg 12 december 2019

Het is weer bijna kerst en dat betekent uitgebreid dineren met heerlijke gerechten en mooie wijnen. Maar vooral: met alle lieve mensen om je heen. Het smaakt toch allemaal nét lekkerder, als je er samen van geniet. Een tip van ons: de 31 Dagen Feest kalender van PLUS. Als je deze niet in de brievenbus hebt gehad, haal er dan één op in de winkel aan de Oelerweg. 

In deze kalender staan meer dan 425 producten voor de feestdagen. De tips die in deze kalender staan helpen je met alle voorbereidingen voor een onvergetelijke feestmaand. Van pakjesavond tot de oudejaarsborrel, je wordt ontzorgd met makkelijke menu’s en voorbereidingstips, mooie verhalen en kwalitatieve producten.

Top 10 favorieten

Ook handig: de Top 10 lijsten met de favorieten van PLUS. Voor elke gang heeft PLUS een top 10 van favoriete producten gemaakt. In de winkel herken je deze producten aan de speciale sticker. Dit om je een beetje te helpen met kiezen en zo kun je samen optimaal genieten tijdens de feestdagen van die lekkere gerechten. Er staan overigens ook spellen in de feestkalender waarmee je kans maakt op prijzen.

Recepten

Handig is ook het overzicht van het assortiment voor de feestdagen en natúúrlijk alle recepten (die allemaal al getest en geproefd zijn!) Zo tover jij zonder zorgen een heerlijk kerstmenu op tafel. Op zaterdagmiddag 14 december van 15.00 tot 17.00 uur kun je nog kijken naar een speciale kerstuitzending van Koffietijd op RTL 4. In deze uitzending zullen de vaste chefs van Koffietijd en 5 Uur Live diverse gerechten maken. En jij kunt live met ze mee koken en al je vragen stellen! Dus stel je menu samen en proefkook lekker mee.

Op zoek naar nog meer kerstinspiratie om er een echt feest van te maken? Neem dan hier een kijkje. Via deze link kun je het magazine bekijken.

Leuk! Bij deze supermarkt kun je nu plaatjes sparen van jouw lokale helden

PLUS Hengelo houdt vanaf deze week een leuke voetbalplaatjesactie: je kunt sparen voor de voetbalpla...

Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend10:00 - 18:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.