Handig voor de feestdagen: korting op wintercollectie Prima Donna & Marie Jo

Aangeboden door De wereld van lingerie 21 november 2018

Hoezo Black Friday, bij de Wereld van Lingerie houden ze gewoon 3 dagen lang een leuke actie met Prima Donna & Marie Jo. Je krijgt namelijk 3 dagen lang 20% korting op de gehele wintercollectie 2018 van deze merken. Met de feestdagen in aantocht is het natuurlijk superfijn dat jij alvast mooie lingerie in je kast hebt liggen. Dus sla alvast je slag!

De wereld van lingerie is een verborgen pareltje in Hengelo. De mooie lingeriezaak is gevestigd naast Nijhof Schoenen aan de Sloetsweg. Je kunt er gratis parkeren. Als je er binnenloopt, wordt je spontaan verliefd op de mooie collecties.

Afgestemd op jouw figuur

Geen idee wat je leuk staat? Geen nood! Je kunt verschillende setjes aanpassen. Ze hebben bij De wereld van lingerie veel aandacht voor de klant en willen dat jij slaagt in wat jou qua pasvorm het mooiste staat. Oftewel lingerie afgestemd op jouw figuur, daar worden we blij van!

Geen tijd?

Bij De wereld van lingerie ben jij op de juiste plaats voor de mooiste lingerie van de hoogste kwaliteit. Heb geen tijd om naar de Sloetsweg te rijden? Neem dan een kijkje in de webwinkel. Zo kun je ook alvast de mooie collecties zien!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De wereld van lingerie. Meer over De wereld van lingerie ontdekken?

De wereld van lingerie speciaalzaken

Nu open13:00 - 18:00

Sloetsweg 106 , Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Janneke is Mammacare adviseur: ‘Het mooiste vind ik dat vrouwen hun zelfvertrouwen hervinden’

Als klein meisje hielp ze al mee in de korsetten- en textielwinkel van haar oma (en later van haar m...

adv.