Winkelcentrum Groot Driene trakteert en dat is fijn in deze dure maand

Door Miranda Nijland 28 november 2018

Voor jou zal het niet anders zijn dan voor ieder ander: we hebben allemaal wel een dure maand in het vooruitzicht. Misschien word je daarom wel blij van deze gulle actie van winkelcentrum Groot Driene. De winkeliers hebben de handen ineen geslagen en geven vanaf nu élke week een goedgevuld boodschappenpakket cadeau ter waarde van € 150,- . En dat 10 weken lang tot eind januari!

December is zo’n maand waarop we het thuis bijzonder maken, iets speciaals op tafel zetten en cadeautjes kopen voor iedereen die ons lief is. De winkeliers van Groot Driene weten als geen ander dat december een gezellige maand is. Maar ja, het is ook een heel dure maand. En daarom is de actie van de ondernemers van Groot Driene juist zo leuk. Want met deze winteractie maak je elke week kans om een boodschappenpakket ter waarde van € 150 te winnen. Zeg nou zelf, dat is toch mooi meegenomen!

Hoe kan je zo’n pakket winnen?

Natuurlijk ben je benieuwd hoe je zo’n fijn pakket kunt winnen. Dat is heel simpel. Je speelt mee met je kassabon en elke winkel in het winkelcentrum doet mee! Of je nu … koopt of een ….. Het enige dat je moet doen, is duidelijk je naam, mail en telefoonnummer invullen. Dan hoor je vanzelf of je één van de gelukkige winnaars bent.


Meer over Winkelcentrum Groot Driene ontdekken?

Winkelcentrum Groot Driene boodschappen

Willem de Merodestraat, Hengelo

Bekijk meer:boodschappen

Meer over

Acties Winkelen

adv.