Uitverkoop bij Miries, korting op pizza’s en meer Hengelose acties

Door Miranda Nijland 12 januari 2018

Vrijdag is aanbiedingendag! Met plezier duiken we iedere week in de bak vol aanbiedingen en acties om er de leukste voor je uit te halen. Van knalkortingen op onder meer pizza’s tot onweerstaanbare acties: dit zijn de beste aanbiedingen in Hengelo deze week.

<< < Pagina 1 / 5 >

Korting op pizza’s

Weinig tijd? Wat dacht je van pizza deze week. New York pizza heeft deze maand weer leuke aanbiedingen. Zoals 2 Italian pizza’s voor 18,99. Hier vind je de coupons.

New York Pizza pizzeria's

nu gesloten16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 182

Bekijk meer: pizzeria's

Uitfairkoop bij de Wereldwinkel

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau wat gemaakt is met respect voor mens en milieu? De Wereldwinkel aan de Drienerstraat ruimt op (tot en met 27 januari)

Wereldwinkel speciaalzaken

nu open09:30 - 18:00

Drienerstraat 4

Bekijk meer: speciaalzaken

Leuke artikelen scoren!

Leuke artikelen scoren met leuke kortingen? Ga dan deze week even langs bij Miries in winkelcentrum Thiemsbrug. Ze verhuizen weer terug naar de overkant en houden daarom uitverkoop, zie ook ons artikel over de verhuizing. Er zijn horloges met kortingen tot 50 procent en op alle sieraden krijg je 25% korting!

Miries Kado cadeauwinkels

nu open09:30 - 18:00

Thiemsbrug 59

Bekijk meer: cadeauwinkels

1+1 gratis weken

Foto: Facebook Etos

Bij Etos Groot Driene heb je nog tot zondag 14 januari de 1 + 1 gratis weken. Kijk voor waanzinnige deals in de winkel of check de Etos folder.

Etos drogisterijen

nu open09:00 - 18:00

Telgen 13

Bekijk meer: drogisterijen

Snuffelen tussen de boeken

Ben jij een leesfreak? Komt dat even goed uit want de jaarlijkse uitverkoop bij Boekhandel Broekhuis is gisteren gestart! Boeken met 50% korting en voor houders van de Vriendenkaart met 15% extra korting. Een extraatje voor vaste klanten in het 150-jarig bestaan.

Boekhandel Broekhuis boekhandels

nu open09:30 - 18:00

Wemenstraat 45

Bekijk meer: boekhandels
<< < Pagina 1 / 5 >
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie