Sale bij Hengelose modezaken en andere fijne acties

Door Miranda Nijland 5 januari 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wist je dat een Nederlander gemiddeld 377 reclame-uitingen per dag tegenkomt? Probeer dan nog maar eens door de bomen het bos te zien en de allerbeste aanbiedingen te vinden. Gelukkig hebben we bij indebuurt een neus voor scherpe deals en knalkortingen. Ook deze week hebben we de fijnste acties uit Hengelo voor je verzameld.

Hamsterweken bij Henk & Peter

Bij Dierspecialist Henk & Peter zijn de hamsterweken begonnen. Tijdens de speciale actieweken staat alles in het teken van korting en shop je jouw huisdierbenodigdheden extra voordelig. Dat kunnen we wel gebruiken na zo’n dure feestmaand toch? Bekijk alle aanbiedingen snel in deze folder.

Dierspecialist Henk & Peter dierenwinkels

nu gesloten08:30 - 20:00

Hans Vonkstraat 17 / Uitslagsweg 93-13/, Hengelo

Bekijk meer:dierenwinkels

Sale bij Tasche

Beeld: Facebook Tasche

Wil je nog wat uit de wintercollectie van Tasche scoren? Of heb je nog lingerie of bed- & badgoed nodig? Tasche aan de Enschedesestraat geeft 50 procent korting op bijna de hele wintercollectie.

Tasche Mode kledingwinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Enschedesestraat 10-12, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Breng de natuur in huis

Beeld: Facebook IKEA

IKEA geeft korting op potten en planten voor buiten en binnen. Planten en potten geven je huis en tuin extra sfeer. Van 4 tot en met 7 januari geldt er 15% korting op alle potten en planten in de winkel (deze aanbieding geldt niet voor de online verkrijgbare kunstplanten).

IKEA Hengelo woonwinkels

nu gesloten10:00 - 21:00

Het Plein 100, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Sale bij Van Uffelen

Wil je nog wat leuke winterkleding scoren? Van Uffelen geeft tot 50 procent korting op de wintercollectie, zowel voor dames als heren. De modezaak is eind oktober van start gegaan in Hengelo, zie hier ons eerdere artikel.

Van Uffelen kledingwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶