Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bioscoopkaartjes, meters krentenwegge en meer Hengelose aanbiedingen

Door Miranda Nijland 12 september 2019

Shoppen in Hengelo is top, zeker als je ook nog eens leuke kortingen meepakt. Wij hebben weer een paar aanbiedingen in Hengelo voor je gevonden die je niet wilt missen deze week. Rennen dus naar die winkels!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meters krentenwegge

Foto: Facebook Echte Bakker Wouda

Meters krentenwegge maken ze deze week bij Bakker Wouda… En deze week betaal je voor 8 plakken nog geen 3 euro.

Gratis ijsbon

Ook mooi meegenomen: bij aanschaf van een schoolagenda vanaf 10 euro ontvang je bij Boekhandel Broekhuis een gratis ijsbon voor 2 bolletjes bij Van der Poel. Let op: deze bonnen zijn nog tot en met zondag 15 september. Coole actie van Broekhuis!

Bioscoopkaartjes

Foto: Kruidvat

Ook dit jaar houdt Kruidvat weer een actie met de zogenaamde maandag, dinsdag, woensdag, donderdag kaarten (2 voor 11,99). Met deze kaarten kun je in de bioscoop, maar ook in Filmhuis Hengelo terecht (in het Filmhuis op de woensdag en donderdag). Ze zijn verkrijgbaar van 9 tot en met 29 september en geldig van woensdag 11 september tot en met donderdag 10 oktober 2019. Je koopt de kaartjes in de winkels van Kruidvat en online.

Speciale koopavond

xenos

 

Xenos Hengelo houdt woensdag 18 september een koopavond voor familie & fans!  Ontdek het nieuwe assortiment, doe de test om te zien welke woonstijl bij je past en ontvang 20 korting op alles (met uitzondering van folderaanbiedingen en cadeaukaarten). De korting geldt ook online.

Korting op kleding

broekenhuis

Fijne aanbieding hebben we gespot bij Het Broekenhuis. Daar is het sale en geldt de actie ‘3 halen, 1 betalen’.

Heerlijke borrelhapjes

Foto: Facebook Kippie

Heb jij het al eens geproefd? De heerlijke borrelhapjes van Kippie. Je haalt bij Kippie 500 gram voor €5,99 en 1kg voor maar €9,99! De hapjes zijn gekruid en voorgegrild dus je hoeft het enkel even op te warmen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.