Leuke Hengelose aanbiedingen: doe er je voordeel mee

Door Miranda Nijland 26 januari 2018

We zochten ze weer bij elkaar, de beste Hengelose koopjes van deze week. De ‘fan van schaatsen’ muts, een praatpaalpak en veel korting. Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

S’fan muts

Moet je toch nog boodschappen doen? Bij Jumbo is de S’FANmuts verkrijgbaar. Zo laat je zien dat je gek bent van schaatsen en ben je helemaal klaar voor de wedstrijden tijdens de Olympische Winterspelen in PyeongChang. Deze beginnen vrijdag 9 februari. De Fanmuts kost € 2,99 en je steunt ook nog eens het goede doel Spieren voor Spieren.

Jumbo Leussink supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Willem de Merodestraat 40, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Je staat niet voor paal

Foto: ANWB

Zoek je nog een unieke carnavalsoutfit? Wacht dacht je van deze. De ANWB praatpaal is terug! Niet langs de weg, maar als carnavalspak! Nog steeds in het geel met twee grote oorschelpen en ANWB-Wegenwachtprint! Wat erg leuk is, de ANWB heeft ook aan het hossen gedacht. Door de elastieken boorden aan de onderkant van de broekspijpen sluit het pak goed aan op je schoenen. Alleen via de webwinkel van de ANBW verkrijgbaar.

Lekker lezen

Foto: Bruna

Lekker plekje op je bank, voetjes op tafel en een mooi tijdschrift op schoot. Bij Bruna ontvang je deze week bij aankoop van twee tijdschriften, 50 procent korting per titel. Vraag bij de Bruna even op welke bladen deze actie geldt.

Bruna boekhandels

Nu open09:00 - 18:00

Willem de Merodestraat 92, Hengelo

Bekijk meer:boekhandels

Pepperoni en dan naar de liveshows?

New York Pizza is sponsor van The Voice of Holland. Om dat te vieren hebben ze tijdelijk de The voice of Holland Pepperoni pizza! Deze heerlijke pizza met is belegd met tomatensaus, mozzarella, pepperoni en knoflookolie op de rand van de pizza. Bestel je zo’n pizza? Dan maak je kans op 2 tickets voor de liveshows.

New York Pizza pizzeria's

Nu open16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 182, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's

Geen BTW bij MediaMarkt

Wil je nog een nieuwe tv, laptop of moet je je oude koelkast nog vervangen? Bij MediaMarkt kun je tot zondag 23.59 uur shoppen zonder btw te betalen. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Mediamarkt Hengelo warenhuizen

Nu open10:00 - 22:00

Het Plein 130, Hengelo

Bekijk meer:warenhuizen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.