Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Euro’s besparen met deze fijne Hengelose aanbiedingen

Door Majorie Nijbroek 15 augustus 2019

Ook deze week hebben we weer wat leuke Hengelose aanbiedingen voor je bij elkaar gezocht. Naar huis met een koopje of een gratis product is altijd fijn, toch?

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Totale leegverkoop

GetDrezzed

Nog op zoek naar een leuk jurkje, rokje of shirtje? Kijk dan eens in de Getdrezzed Outlet. Daar is de leegverkoop begonnen (de nieuwe collectie is namelijk alweer onderweg) en de prijzen zijn echt ongelooflijk laag. Op = op!


Meer over Getdrezzed ontdekken?

Getdrezzed kledingwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Nieuwstraat 7, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

App Prijzen Festival

Als je de app van Dierspecialist Henk & Peter nog niet hebt gedownload, is het een goed moment om dat nu te doen. Komende week is het ‘App Prijzen Festival’ en krijg je, als je de app gebruikt, 20% korting op alle Dierspecialistvoer voor je huisdier.


Meer over Dierspecialist Henk & Peter ontdekken?

Dierspecialist Henk & Peter dierenwinkels

Geopend08:30 - 18:00

Hans Vonkstraat 17 / Uitslagsweg 93-13/, Hengelo

Bekijk meer:dierenwinkels

Uitverkoop bij Je Winkeltje

Je Winkeltje Lochem

Je Winkeltje gaat stoppen, schreven we vorige week al. Op zaterdag 24 augustus is de winkel voor het laatst geopend. Tot die tijd is er een grote uitverkoop. Heel veel artikelen koop je nu met flinke korting, veel schaalmodellen zijn afgeprijsd en er is een actie met wenskaarten.

Bolchrysant

Fleurige aanbieding bij de Welkoop. Het is een actie met de bolchrysant, deze vrolijke topper bloeit nog door tot en met november. Je koopt er nu twee voor maar €5. Ze zijn er in verschillende kleuren. En ook goed om te weten: de Pallet Voordeelweken van de Welkoop zijn begonnen.


Meer over Welkoop Hengelo ontdekken?

Welkoop Hengelo tuincentra

Wegtersweg 28, Hengelo

Bekijk meer:tuincentra

Ronde Prijzen Party

Bij Blokker is de Ronde Prijzen Party begonnen. Tot en met 25 augustus betaal je voor heel veel producten een (voordelige) ronde prijs. Hier zie je op welke producten je een afgeronde prijs betaalt bij de kassa.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:00 - 18:00

Thiemsbrug 55, Hengelo

Bekijk meer:warenhuizen
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.