Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Euro’s besparen: 5 x fijne aanbiedingen in de buurt

Door Majorie Nijbroek 31 juli 2019

Omdat de vakantieperiode soms duur kan uitvallen, is het extra fijn om hier en daar wat te kunnen besparen. Wij zochten wat fijne Hengelose aanbiedingen bij elkaar.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Luchtkoeler

Als je nog op zoek bent naar een luchtkoeler en er niet de hoofdprijs voor wilt betalen, loop dan even binnen bij Big Bazar. Daar tik je nu voor weinig een kleine mobiele luchtkoeler – met sfeerverlichting! op de kop. Je hoeft bij de kassa slechts €14,99 af te rekenen.


Meer over Big Bazar ontdekken?

Big Bazar drogisterijen

Gesloten09:00 - 18:00

Lambertuspassage 2, Hengelo

Bekijk meer:drogisterijen

Stapelkorting op (zwem)luiers

foto: Kruidvat

Je kunt er deze warme zomer niet genoeg van op voorraad hebben voor je baby of peuter: zwemluiers of zwembroekjes. Bij Kruidvat scoor je nu heel voordelig midpakken van het eigen merk: 2 voor €8. Alle combinaties zijn mogelijk, dus ook zwembroekjes met gewone luiers of luierbroekjes.


Meer over Kruidvat Enschedesestraat ontdekken?

Kruidvat Enschedesestraat drogisterijen

Gesloten08:30 - 18:00

Enschedesestraat 19, Hengelo

Bekijk meer:drogisterijen

Voordelige krat bier

afbeelding: Dirk

Geef je een feestje? Bij Dirk scoor je nu een krat bier met een lekkere korting. Een kratje Grolsch koop je voor net geen €10, voor een kratje Amstel met 24 flessen ligt de prijs nog iets lager (€9,29). De actie loopt tot en met zaterdag.


Meer over Dirk van den Broek ontdekken?

Dirk van den Broek supermarkten

Gesloten08:00 - 21:00

Straatsburg 14, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Waterpret

Bron: Big Bazar

Het mooie weer houdt nog steeds aan en daarmee de waterpret ook. Big Bazar heeft een actie met waterspeelgoed: 1+1 gratis. De actie geldt voor waterpistolen, waterballonnen en strandspeelgoed.

Met korting naar Dinopark Airport Twente

Foto: Dinopark Twente

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Als dat is gelukt krijg jij je dino Ranger Diploma! Kom tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus naar Dinopark Airport Twente!

Lees hier meer over deze toffe actie


Meer over Dinopark Twente ontdekken?

Dinopark Twente vrijetijd en uitgaan

Vliegveldweg 345 , Enschede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.