Dit zijn de beste Hengelose aanbiedingen van deze week

Door Majorie Nijbroek 19 januari 2018

We hebben ze weer voor je verzameld: de allerbeste Hengelose aanbiedingen, koopjes en musthaves van deze week. Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen voor 5 euro

Laundries heeft een fijne aanbieding.  Deze tweedehands kledingwinkel heeft heel veel kleding,  schoenen en tassen in de opruiming. Alle spulletjes die in en op de rekken staan, shop je voor €5 per stuk. Dat zijn nog eens leuke koopjes. Ons advies: wees er snel bij!

Laundries
foto: Laundries

Laundries kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:00

Drienerstraat 25-27, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Route 99

Dan hebben we het uiteraard niet over de befaamde Route 99 in Amerika, maar over de spotgoedkope aanbiedingen van de Appie. De hele week scoor je veel boodschappen voor maar 99 cent. Van karamelvla van Mona tot Lipton Ice Tea en de koekjes van Verkade.

AH
afbeelding: AH

Albert Heijn Thiemsbrug supermarkten

Nu open08:00 - 20:00

Thiemsbrug 19, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Bespaarweken bij Dirk

Ook bij supermarkt Dirk van den Broek kun je deze week flink wat euro’s besparen. Op wasmiddel bijvoorbeeld, maar ook op vlees en vis, groente, bier en nog zoveel meer artikelen. Nog wel een tip: wil je op deze aanbiedingen besparen, dan moet je niet tot de nieuwe week wachten. Deze actie loopt nog tot en met aanstaande zaterdag.

Dirk van den Broek
afbeelding: Dirk

Sale bij Shoeby

Bij Shoeby is het fijn shoppen, want er is een nieuwe sale-ronde gaande. En de kortingen zijn fijn, want ze kunnen oplopen tot 60 procent op geselecteerde items uit de dames-, heren- en kidscollectie. Dus kom naar de vestiging in Winkelcentrum Hasselo of shop online.

Shoeby Hengelo kledingwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:00

Christiaan Langefeldstraat 482, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Intertoys ruimt op

Intertoys ruimt op. Als je binnenkort een kinderverjaardag hebt, is het wellicht een idee om nu alvast een cadeautje te shoppen voor de (bijna) jarige job. We brengen je nog wel even in herinnering dat de Intertoys in Winkelcentrum Thiemsbrug sinds gisteren dicht is. Deze vestiging maakt plaats voor de nieuwe Blokker. Gelukkig zit er nog een Intertoys aan de Enschedesestraat en een Intertoys XL op Het Plein.
 Intertoys Hengelo

Intertoys speelgoedwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:30

Enschedesestraat 26, Hengelo

Bekijk meer:speelgoedwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶