Pizza, foute kersttrui of likeurtje: check deze Hengelose aanbiedingen

Door Miranda Nijland 1 december 2017

Soms mag je jezelf best even kietelen, maar toch voelt het beter als je daarbij ook wat geld bespaart. Wij hebben de beste aanbiedingen van Hengelo weer op een rijtje gezet. Check ze hier.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pizza voor €3,99

Foto: New York Pizza.nl

Viva la pizza.Het komt bij iedereen wel eens voor. Op een dag dat je eigenlijk een gigamoeilijke – maar o zo gezonde- ovenschotel zou maken, heb je opeens zin aan pizza. Gaat het koken toch niet zoals gepland? Of heb je überhaupt geen zin in dat gedoe? Bij New York Pizza kun je een 25 cm NY Style pizza afhalen voor maar €3,99! Kies je favoriete pizza, kies voor ‘afhalen’ en de prijs wordt automatisch aangepast. Deze aanbieding is geldig tot en met 3 december.

New York Pizza pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 182, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's

Kerstlikeurtje

check
Foto: Facebook Ter Braak Dranken

We kijken er met zijn allen naar uit! Over drie weken is het alweer kerst. Misschien heb je deze al voorbij zien komen, maar heb je ‘m ook al geproefd? Ter Braak dranken heeft een eigen kerstlikeur in het assortiment. Het is een amarena kersenlikeur. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vol van smaak met 25% alcohol. Misschien ook leuk als cadeau voor de Kerstdagen! Voor €15,95.

Ter Braak Dranken slijterijen

Nu gesloten13:30 - 18:00

Industriestraat 35, Hengelo

Bekijk meer:slijterijen

‘Foute’ kersttrui

Beeld: Facebook Ter Stal Mode

Misschien is-ie te warm voor Kerstmiddag in de Hengelose kroegen. Maar je kunt vast wel een ander moment verzinnen waarop je de blits maakt in deze gave kersttrui van Ter Stal. Je betaalt er €15 voor.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶