Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker knutselen en meer Hengelose aanbiedingen voor thuis

Door Miranda Nijland 4 april 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn veel maatregelen getroffen. Thuiswerken, kinderen niet naar school, zo min mogelijk de straat op: het is nogal wat. Gelukkig kun je het thuis ook gezellig maken en daarbij profiteren van fijne Hengelose aanbiedingen. Welke zoal? Wij zetten er een paar op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Heel veel haarverf voor weinig

Nu de kapsalons nog tot 28 april dicht zijn, zit er niks anders op: je moet zelf je haar verven om je kleur te behouden. Gelukkig heeft Etos een fijne actie, want je krijgt 1 + 1 gratis op alle haarkleuring. Dus ook op die peperdure variant van L’Oreal en dat handige flesje met camouflagespray voor uitgroei.


Meer over Etos Hengelo Centrum ontdekken?

Etos Hengelo Centrum drogisterijen

Geopend09:00 - 18:00

Telgen 13, Hengelo

Bekijk meer:drogisterijen

Doe een gratis online cursus

Foto: Unsplash

Dikke kans dat je nu wat meer vrije tijd hebt. Wil je die nuttig besteden? Via Soofos.nl kun je tot en met 6 april gratis een online cursus volgen. Het aanbod gaat van ‘een betere relatie met je kind’ (kan best handig zijn, nu) tot yoga voor beginners. En geen stress: ook na 6 april blijft de gestarte cursus beschikbaar.

Ondersteuning in thuis sporten

We kunnen eventjes niet naar de sportschool om in shape te blijven, maar thuis sporten kan natuurlijk wel! Gelukkig zijn er trainers en sportscholen in Hengelo die online workouts aanbieden. Je vindt ze in het lijstje hieronder. Succes! 💪

Zo blijf je tóch lekker fit: deze sportscholen in Hengelo verzorgen online work-outs

Ook alle sportclubs moeten tot 6 april hun deuren sluiten vanwege het coronavirus. Om Hengeloërs toc...

Meer over Fitpunt ontdekken?

Fitpunt sportcentra

Gesloten08:45 - 12:00 |14:00 - 22:00

P.C. Hooftlaan 50, Hengelo

Bekijk meer:sportcentra

Lekker friebelen en knutselen

Foto: Xenos

Deze knutselemmer van Xenos zit vol met knutselmateriaal. Maar liefst 300 stuks voor €3,99! In de emmer zitten 4 verschillende materialen, waaronder chenilledraad, wiebeloogles en foam hartjes. Leuk om thuis (met je kinderen) mee aan de slag te gaan. Je kunt deze ook online bestellen!


Meer over Xenos ontdekken?

Xenos cadeauwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Thiemsbrug 25, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels

Koffie drinken in je tuin of op het balkon

Foto: PLUS

Nu je veel thuis bent, zet je vast thuis ook meer koffie. Dan is deze aanbieding misschien mooi meegenomen voor jou: 2 stuks DE-koffie voor €8,49. Daarbij zeggen we wel, ga volgens de richtlijnen van het RIVM alleen naar de winkel als het echt nodig is en houd afstand.


Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Lekker lang wassen

Met dit gigapak Ariel, verkrijgbaar bij Kruidvat, kun je een tijdje verder: voor 158 stuks betaal je €29,99. En handig: je kunt ze online bestellen en gratis laten verzenden!


Meer over Kruidvat Enschedesestraat ontdekken?

Kruidvat Enschedesestraat winkelen

Geopend08:30 - 18:00

Enschedesestraat 19, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

Tuinplanten

Foto: Albert Heijn

Ook de komende maand blijven we zoveel mogelijk thuis, maar als je toch even naar Albert Heijn moet voor je noodzakelijke boodschappen, kijk dan eens even bij de tuinplanten. Deze week hebben ze deze vrolijke planten in de aanbieding, 2 stuks voor €3,99.


Meer over Albert Heijn Thiemsbrug ontdekken?

Albert Heijn Thiemsbrug supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Thiemsbrug 19, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Boeken en spelletjes met korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Uitjeskrant.nl heeft nu heel veel leuke aanbiedingen voor thuisblijvers! Verwen jezelf met zes flessen goede wijn voor €49,95, koop leuke spelletjes met korting of bestel een goed boek voor maar €4,99. Er zijn nog veel meer producten in de aanbieding die thuis voor gezelligheid zorgen: bekijk ze snel via deze link.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.