Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hengelose aanbiedingen: een gratis plantje en veel voor de helft van de prijs

Door Rahanna Van Stapele 16 mei 2019

Iedereen week stellen wij een lijstje voor je samen met de leukste koopjes en aanbiedingen in Hengelo. Zo bespaar je nog eens wat!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis tuinplantje

foto ter illustratie – Pixabay

Op de groenmarkt die aankomende zaterdag in de binnenstad wordt gehouden kun je een tegel inruilen voor een gratis tuinplantje! Heb jij nou geen tijd om de markt te bezoeken? Dan kan je nog snel langs de Welkoop aan de Wegtersweg hoppen, omdat de actie daar ook geldt (wel alleen op zaterdag!).


Meer over Welkoop Hengelo ontdekken?

Welkoop Hengelo tuincentra

Wegtersweg 28, Hengelo

Bekijk meer:tuincentra

Voordelig laten stomen

foto: Facebookpagina Schoenmakerij Ak

De winterjas fris in de kast hangen? Bij schoenmakerij Ak in Winkelcentrum Groot Driene kun je nu voor 5 euro je kleding laten reinigen. Ook krijg je 10% korting als je gordijnen of dekbedden brengt. De actie loopt tot 31 mei, en geldt niet voor gala- en bruidskleding, en alles dat van leer of suède is.


Meer over Schoenmakerij Ak ontdekken?

Schoenmakerij Ak schoenmakers

Geopend09:00 - 18:00

Willem de Merodestraat 56, Hengelo

Bekijk meer:schoenmakers

Vrolijke schilderijen

foto: Facebookpagina Vrolijk Schilderij

Net je huis aan het (her)inrichten? Bij Vrolijk Schilderij houden ze nu een Zomer Sale. Je krijgt 50% korting op alle schilderijen, kunstdrukken en artikelen. Kijk op hun website of kom langs voor een kop koffie in hun atelier (binnenhavenstraat 59) op donderdag 30 mei, 31 mei, of 1 juni. Ze zijn dan van 11.00 tot 16.00 geopend. Voor vragen zijn ze te bereiken via 06 – 10234196 óf 06 – 40876470.

Voor de helft van de prijs

Bij Blokker zijn het de Fifty/Fifty weken. Voor heel veel producten betaal je nu de helft van de oorspronkelijke prijs. De actie geldt onder andere voor tuinartikelen, pannen, beddengoed en schoonmaakmiddelen. Blader hier door de folder om te kijken welke producten meedoen. De aanbieding loopt tot 26 mei.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:00 - 18:00

Thiemsbrug 55, Hengelo

Bekijk meer:warenhuizen

Goedkoop Zwitsal inslaan

Bij Etos geldt nu een 1+1 gratis actie voor (bijna) alle Zwitsal-producten. De actie loopt tot zondag 19 mei, en geldt helaas niet voor de Zwitsal lotionbillendoekjes 8+2 verpakking.


Meer over Etos Hengelo Centrum ontdekken?

Etos Hengelo Centrum drogisterijen

Geopend09:00 - 18:00

Telgen 13, Hengelo

Bekijk meer:drogisterijen
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.