Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je jouw eígen meubelontwerp laten maken!

Aangeboden door Megafurn meubels 11 juni 2019
Heb een supergoed idee voor een houten meubel of meerdere pronkstukken in jouw huis, maar heb je twee linkerhanden? Geen paniek: bij Megafurn tekenen ze jouw idee uit en maken ze het precies zoals jij het voor ogen had.

In deze gi-gantische winkel verkopen ze superveel én heel bijzondere koloniale meubels. Die zijn bijna allemaal gemaakt van mango of teakhout. De broers Jos en Wim van Hoof importeren hun meubels direct vanuit Indonesië en alles wordt ook daar gemaakt in hun eigen fabriek op Java. Daarna zijn ze te bewonderen en te koop in de winkel in Helmond. Maar ze doen veel méér dan meubels verkopen…

Tekst loopt door onder de foto

Megafurn
Megafurn Foto: indebuurt

Voor jou aan het werk

Of het nu een tv-kastje is, een complete keuken of een badkamer; je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze maken het voor je bij Megafurn. Heb je een geweldig idee voor een eetkamertafel van mangohout? Nou, dan maak je een afspraak met Jos en dan bespreken jullie precies wat jij graag zou willen. Vorm, afmetingen, materiaal… ja, alles eigenlijk. Vervolgens maken ze bij megafurn een tekening en ze laten je weten wat het gaat kosten. Ben je akkoord, dan sturen ze die tekening door naar Indonesië en gaan de meubelmakers daar voor jou aan het werk.

Geen meerprijs

“Dat zal zeker wel heel duur zijn,” denk je nu misschien. Nou, dat valt dus behoorlijk mee. Bij Megafurn rekenen ze geen meerprijs voor maatwerk. Dat wil zeggen dat jouw tafel ongeveer net zo duur is als die soortgelijke tafel bij Megafurn in de winkel. Alleen heb jíj deze bedacht, dus hij is éxtra bijzonder.

Tekst loopt door onder de foto

Megafurn
Megafurn Foto: indebuurt

Veel van het hout bij megafurn is gerecycled. ‘Recycleteak’ noemen ze dat. Daarvoor gebruiken ze bielzen en oude brugdelen en ze halen het uit oude gebouwen in Indonesië. Dat is heel duurzaam én het ziet er geleefd uit. Heb jij nou nét een meubel in je hoofd met een landelijk en rustiek karakter? Laat het ze weten bij Megafurn. De mogelijkheden zijn eindeloos en wie weet heb jij straks een zelfbedachte kast in je huis, die nu nog dienst doet als brug aan de andere kant van de wereld. Vet!


Meer over Megafurn meubels ontdekken?

Megafurn meubels woonwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Engelseweg 149, Helmond

Bekijk meer:woonwinkels

adv.