Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je huis verkopen? 6 x hele goede redenen waarom je daarvoor bij Simak moet zijn

Aangeboden door Simak de Startersmakelaar in Helmond 18 september 2020

Heb jij een huis met een waarde tot zo’n drie ton en denk je er aan om dat te verkopen, zodat je een andere woning kunt kopen? Dan moet je eens contact opnemen met Simak. Dit makelaarskantoor heeft zich gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen in deze prijsklasse. Makelaar Yucel Altunel vertelt waarom je juist hiervoor bij Simak moet zijn.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Simak levert maatwerk

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

“Voor ons is elke woning uniek”, legt Yucel uit. “Dat willen we laten zien in de presentatie én tijdens de bezichtiging. De ene woning ligt dicht bij het bos, een ander huis heeft bijvoorbeeld een garage, een dakkapel, of een hele mooie badkamer. Als specialist in deze prijsklasse weten wij als geen andere hoe woningzoekenden zoeken naar woningen, omdat we goed kijken en luisteren naar de wensen van de kopers. We benadrukken de unieke eigenschappen van elke woning. Tijdens onderhandelingen met kandidaat-kopers houden wij rekening met de specifieke situatie van alle betrokken personen.”

Simak is laagdrempelig en transparant

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

Iedereen die een (andere) woning wil kopen, kan op een laagdrempelige, informele manier contact opnemen met Yucel. ‘’Mensen moeten zich bij ons altijd vrij voelen om alles te mogen en te kunnen vragen. Wij zijn open en eerlijk over alles. Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek met verkopers, woningzoekenden of kandidaat-kopers weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Daarnaast kennen wij geen van negen-tot-vijf-mentaliteit. Ik ben bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur. Een belletje of een bericht via Whatsapp voor vragen of informatie in de avonduren kan altijd. Voor mensen die in ploegendienst werken of tijdens kantooruren, zijn wij dus gewoon bereikbaar buiten werktijd. ”

Eerst op Social Media

“We zetten onze woningen altijd eerst op social media”, gaat Yucel verder. “Onze volgers via Instagram of Facebook, krijgen zo meteen de gelegenheid om te reageren. Ze kunnen dan een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Onze huizen komen uiteraard ook op Funda, maar het komt dus ook voor dat woningen Funda niet eens halen. Goed om te weten: je kunt ook gratis een zoekopdracht plaatsen via onze website.”

Simak kent de wijk

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

“Omdat wij gespecialiseerd zijn in woningen tot zo’n drie ton, zijn wij vooral actief in wijken als de Binnenstad, Rijpelberg, Brouwhuis, De Eeuwsels, Pronto en Mierlo-Hout. Daar zijn veel woningen in die prijsklasse te vinden”, legt Yucel uit. “We hebben een goede knowhow van deze wijken. Met andere woorden: we kennen deze wijken door en door en kunnen zo een goede inschatting maken wat kopers bereid zijn te betalen voor een huis.”

Simak presenteert zich modern, fris en duidelijk

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

“Onze presentaties zijn modern, fris en duidelijk’, zegt Yucel. “Wanneer we een huis verkopen, kruipen we als het ware in de huid van onze kopers. Zo zijn we in staat om de woningen aan te bieden op een manier die precies past bij hun wensen en verwachtingen. Dat doen we door middel van een ‘verkopers adviesrapport’. Daarin zie je in één oogopslag alle informatie over de die voor jou relevant is. In sommige straten wil je bijvoorbeeld wel, of juist niet wonen met een gezin. Wij zoeken steeds weer naar die balans van wens en aanbod.

Simak denkt mee over jouw toekomst

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

Er komt zoveel kijken bij het verkopen en kopen van een woning. Dan is het fijn wanneer je daar wat hulp bij krijgt. Samen met een hypotheekadviseur denkt Simak daarom mee over jouw wensen voor de toekomst. Potentiële kopers én verkopers kunnen bij Simak een afspraak inplannen, voor een waardebepaling van een woning, of voor een hypotheekadviesgesprek. “Zo kunnen we samen kijken of jouw wensen haalbaar zijn”, zegt Yucel. “Ik geef aan voor welk bedrag ik jouw woning kan verkopen, de hypotheekadviseur kijkt vervolgens naar jouw inkomen, rente en de eventuele overwaarde van jouw huis. Misschien heb je in 2010 voor €200.000 gekocht en daarna verbouwd. Dat huis kan nu wel €250.000 waard zijn. Toen je het kocht kon je misschien maar €200.000 lenen, maar tel daar die vijftigduizend euro overwaarde bij op en je kunt al gaan kijken voor een huis van 3 ton. Het biedt nieuwe mogelijkheden dus.

Simak verkoopt jouw kluswoning

Simak Makelaars
Yucel Altunel Foto: Simak Makelaars

Heb jij een ‘klushuis’? Een huis waar je al lang niets aan hebt gedaan en waarvan je denkt dat het onverkoopbaar is? Ook daarvoor ben je bij Simak aan het juiste adres. “We hebben een heel groot netwerk met verschillende type kopers. Voor zo’n klushuis weet ik zo drie, vier kopers”, zegt Yucel. “Sommige mensen zijn op zoek naar een instapklaar huis en anderen willen graag een oude woning opknappen om hem later te kunnen verkopen of verhuren. Deze woningen hoeven niet op Funda en er is dus geen fotosessie nodig. Zo kunnen wij een gedateerde woning direct aanbieden aan één van de kopers in ons netwerk. Tegen een goede prijs voor jou als verkoper en zonder financieringsvoorbehoud voor degene die het koopt. Dat wil zeggen dat de koper van het huis geen lening van de bank nodig heeft, maar het zo van je wil overnemen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Simak de Startersmakelaar in Helmond. Meer over Simak de Startersmakelaar in Helmond ontdekken?

Simak de Startersmakelaar in Helmond

Gesloten10:00 - 22:00

Pastoor van Leeuwenstraat 10 F, Helmond

Lees ook:

Simak Makelaars

Yucel Altunel van Simak Makelaars: ‘De startersmarkt verdient veel meer liefde en aandacht’

Ben jij toe aan het kopen van jouw allereerste huis, of is jouw huis eraan toe om verkocht te worden...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.