Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gijsbert van Hypotheekadviseur Helmond beweegt hemel en aarde voor jouw hypotheek!

Aangeboden door Financieel Fit Helmond 26 februari 2019

Hypotheekadviseur Gijs bezoekt mensen thuis. Dat is handig: hoef je de deur niet uit en mocht het je nu overdag niet schikken, dan komt hij gewoon ’s avonds naar je toe. Hoef je ook geen vrij te nemen. Dat noemen wij nog eens service!

Er komt een hoop kijken bij een hypotheek. Fijn dus dat Gijsbert van Lieshout van de Hypotheekadviseur Helmond er is. Hij begeleidt je van het begin tot het eind, zodat je zéker de juiste hypotheek kiest. Of je nu starter bent of doorstromer, gaat samenwonen of juist gaat scheiden: al je zorgen worden uit handen genomen. Dat geeft rust.

Tekst loopt door onder de foto

Hypotheek
Hypotheek Foto: Pixabay

Alles bij elkaar in een digitale map

Denk je aan een nieuwe hypotheek, dan denk je waarschijnlijk aan een grote berg papierwerk. Niet nodig. Gijs: “Wij werken bijna volledig digitaal. Iedereen krijgt een digitale map bij ons, waarin alle gegevens zijn samengevoegd. Dat werkt supermakkelijk. We zijn aangesloten bij instanties als het UWV en de belastingdienst en omdat we die gegevens kunnen koppelen aan de gegevens van de betreffende klant, hebben we in een handomdraai alles bij elkaar in één document. Wij lopen hierin voorop in Nederland.”

Tekst loopt door onder de foto

Hypotheek Adviseur
Hypotheek Adviseur Foto: Pixabay

Alles in overleg

“Tegenwoordig willen veel mensen hun bestaande hypotheek omzetten”, gaat Gijs verder. “Ze willen  hun beleggingspolis afkopen, de rente verlagen, of op zeker spelen door af te lossen in plaats van onduidelijke beleggingen te doen. Ze denken vaak dat dit een hoop rompslomp met zich meebrengt, maar dat valt mee. Ik regel die dingen; van het contact met de bank tot aan het taxatierapport bij de makelaar. Alles in overleg natuurlijk. Ik ga niet op eigen houtje aan de gang.”

Voordelen

Er zitten veel voordelen aan je zaken overlaten aan een expert als Gijs. “Klanten kunnen op deze manier vaak bij hun eigen bank blijven”, legt hij uit. “Ze hoeven niet naar de notaris en dat bespaart tijd en geld. Veel mensen hebben vaak een aflossingsvrije hypotheek. Dat is goedkoper maar ook onzeker. Doordat ík een bestaande polis inbreng, verlaag ik de hoofdsom bij de bank. Vaak valt een klant dan in een lagere risicogroep voor de bank waardoor de rente lager is. Win-win dus.”

Tekst loopt door onder de foto

Conny de Haas
Conny de Haas Foto: De Hypotheekadviseur

Conny de Haas uit Helmond klopte aan bij Gijs toen duidelijk werd dat een hypotheek krijgen in haar situatie, om persoonlijke redenen lastig was. Conny: “Gijs houdt wel van uitdagingen. Hij hield rekening met mijn behoefte aan duidelijkheid en overzicht en heeft me helemaal meegenomen in het proces. Die man heeft echt hemel en aarde bewogen, heeft banken keer op keer persoonlijk benaderd en hij liet zich niet ontmoedigen door al die afwijzingen. Hij heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik in april mijn nieuwe huis kan betrekken. Ik ben echt superblij!”


Meer over Financieel Fit Helmond ontdekken?

Financieel Fit Helmond zakelijke dienstverleners

Lungendonk 7, Helmond

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.