Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x toffe logeerplekken via Airbnb in Helmond

Door Marleen van Amstel-Smits 4 september 2019

Logeerplekken via Airbnb zijn echt niet allemaal in de Randstad te vinden want ook in Helmond bieden een hoop mensen hun kamer, studio of huis aan. Wij gingen eens op onderzoek uit en zochten een aantal bijzondere Airbnb’s in Helmond voor je op. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Romantische studio

Studio
Foto: Airbnb

Het ‘Logeerhuis‘ bij dit pand geeft je meteen een vakantiegevoel. De eigenaren voegden een Scandinavisch touch toe en dat ziet er supermooi uit. De woning staat in de Oranjebuurt en voor twee personen betaal je €105,- per nacht.

Een bijzonder pand

Bijzonder pand
Foto: Airbnb

Op de eerste verdieping van deze bijzondere woningen vindt je vier kamers. Die etage is dan ook helemaal ingericht als bed & breakfast. Superfijn als je met een grotere groep bent dus. Voor twee personen betaal je €260,- en dat is inclusief ontbijt.

Voor backpackers

Backpackers
Foto: Airbnb

Jezelf mengen onder andere gasten kan prima in deze Airbnb. Hartstikke gezellig: je slaap met z’n alleen op één kamer. De eigenaar verwacht van zijn bezoekers dat ze netjes zijn en dat ze hun afwas opruimen. Voor een nachtje betaal je ongeveer €20,- per persoon.

In een villa

Villa
Foto: Airbnb

In deze villa aan de Hortsedijk kun je ook blijven logeren. In de winter kruip je gezellig voor de open haard en in de zomer plons je in het zwembad. Maximaal genieten! De prijs voor twee personen is €50,- per nacht.

Bij de bossen

Bossen
Foto: Airbnb

Hier is echt ruimte genoeg: er zijn boxspringbedden, er staat een tweepersoonsslaapbank en er is een eenpersoonsbed. Lekker als je met het hele gezin een paar dagen weg wilt. De prijs per nacht is €72,- voor twee personen.

Complete woning

Compleet huis
Foto: Airbnb

Wil je verblijven in een complete woning? Dan is dit misschien een leuke optie. Volgens de verhuurder gaat het om een villa, maar jammer genoeg zien we geen foto’s van de buitenkant. Voor twee personen betaal je €57,- per nacht.

Lees ook:

koehorn-camping

Staycation: 7 x campings in de buurt van Helmond

Soms wil je er gewoon even lekker tussenuit. Een staycation kan heerlijk zijn. Een beetje rommelen i...
wildkamperen

Mag dat: ergens je tentje neerzetten en wildkamperen in Helmond?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te breken. Maar soms wete...
Camper caravan parkeren Helmond 001

Zo lang mag je je caravan of camper voor de deur parkeren in Helmond

De zomervakantie is hartstikke aan! Caravans, campers en vouwwagens worden uit de stallingen gehaald...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.