Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Helmondse woningen onder de drie ton die nét op Funda staan

Door Chloë van der Smitte 17 oktober 2020

Wij gingen op zoek naar Helmondse pareltjes die je voor net onder de drie ton op de kop tikt. Nu nog de gunfactor bij de verkopers fiksen en wie weet ben jij straks trotse huizenbezitter van één van deze woningen! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Calsstraat 66

Hier kun je zo in! Deze instapklare hoekwoning aan de Calsstraat is in de afgelopen jaren een aantal keren verbouwd. Zo heeft het huis een moderne aanbouw met stalen schuifdeur die zo in een magazine van Vtwonen kon staan. Ook de badkamer is tiptop in orde, net zoals de achtertuin die in 2018 is aangelegd. Extra pluspunten voor de vloerverwarming en twee airco-units: zo kom jij de winter én zomer met gemak door. Kijkje nemen maar?

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Uiverlaan 102

Deze woning aan de Uiverlaan is ideaal voor een groot gezin. Met 139 vierkante meter aan woonoppervlakte is er voor iedereen meer dan genoeg ruimte. Er is een lichte en ruime woonkamer met schuifpui, een grote keuken en drie slaapkamers. Je hebt zelfs de optie om een extra slaapkamer te maken op de eerste verdieping. Een likje verf hier en daar en de woning voelt weer helemaal als nieuw.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Beelsstraat 20

Over pareltjes gesproken… dit is er zeker een! Midden in het centrum vind je deze fijne starterswoning met jaren 30 look. Het huis is in 1996 gebouwd, maar door de paneeldeuren en glas-in-loodramen krijgt het huis meteen karakter. Enne… heb je die joekel van een tuin gezien? Daar kun je errug leuke feestjes in geven in de zomer. Hup, bezichtiging inplannen en bieden maar!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Gelderlandhof 12

Staat wonen in de wijk Rijpelberg op je wensenlijstje? Dan hebben we misschien wel dé woning voor je gevonden! Daar staat deze tweekapper te koop met garage, ruime tuin en gezellige woonkeuken. En ook nog eens genoeg ruimte voor een compleet gezin met vier slaapkamers. We hoeven je niet te vertellen dat je hier dicht bij recreatiegebied Berkendonk woont met een groene en bosrijke omgeving (dat zal Fikkie leuk vinden). Oftewel: voor ieder wat wils!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Eymerickhof 65

Tot slot deze tussenwoning aan het Eymerickhof. Het huis is om door een ringetje te halen: compleet tot in de puntjes gestyled. Mocht het je smaak zijn, dan hoef je hier dus helemaal niets meer aan te doen, ideaal! Verder heb je hier alles wat je nodig hebt: een grote woonkeuken, drie slaapkamers en chille tuin met overkapping om de zomer in door te brengen. Alhoewel een winterbarbecue met vuurkorf ook tot de opties kan behoren natuurlijk! Ga jij een gokje wagen?

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Beisterveldse Broek

In deze wijken van Helmond koop je het meeste huis per euro

Een huis vinden in de huidige woningmarkt is behoorlijk lastig. Zeker wanneer je niet zo'n groot bud...
ANP-423180823 hoeveel mensen thuis op bezoek

MAG DAT: hoeveel mensen mag je nu thuis ontvangen volgens de coronamaatregelen?

De coronamaatregelen zijn opnieuw aangescherpt, en dat zorgt voor een hoop vragen en verwarring. Wan...
Gistel Helmond

Wil je zien: binnenkijken bij dit miljoenenpand dat nu te koop staat

Heb je toevallig nog een miljoentje liggen ergens? Dan hebben wij dé droomwoning voor je gevonden. A...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.