11 x koophuizen die al meer dan 6 maanden te koop staan

Door Marleen Smits 9 februari 2019

Waar het ene huis in mum van tijd is verkocht, zijn er ook woningen die al langer dan zes maanden op Funda staan. Dat betekent dat de vraagprijs voor sommige huizen flink gedaald is. Ook in Helmond. Kijk mee en sla je slag!

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Burgemeester Krollaan

Foto: Funda

De prijs van deze woning is al flink omlaag gegaan. De originele vraagprijs was €735.000,-. Het huis is van alle gemakken voorzien: drie slaapkamers, een mooie open haard in de woonkamer én zelfs een sauna.

Boerhaavelaan

In een lagere prijsklasse komen we deze woning tegen. Er zijn twee slaapkamers en vanaf het balkon heb je een weids uitzicht.

Medevoort

Ook dit pand zoekt een nieuwe eigenaar. Heel handig als je slecht ter been bent: het gaat om een bungalow, dus alles zit op één verdieping.

Hof Bruheze

In Brouwhuis staat dit huis te koop. Ideaal voor ondernemers, want er is een bedrijfsruimte aan huis. Je kan eventueel ook je huidige woning inruilen.

Schutsboom

Voor net iets minder dan een miljoen euro ben je de nieuwe bezitter van deze vrijstaande villa. Wat je dan krijgt? Onder andere vier slaapkamers, twee badkamers en een flinke tuin.

Rivierensingel

Zoek je een hoekwoning en wil je graag in Brouwhuis wonen? Look no further, want dit huis (met uitgebouwde keuken) staat te koop.

Brandevoort

Voor veel mensen is dit huis te hoog gegrepen, maar ben je zo’n lucky bastard die een flinke smak geld kan neerleggen? Misschien is dit dan wel jouw droomwoning.

Venstraat

Nog een vrijstaande woning, maar dit keer wel een stuk goedkoper dan het vorige stulpje. Met al dat hout krijg je hier meteen een vakantiegevoel.

Weyerbeemd

We schieten weer even omhoog in de prijs. Dit landhuis mag wat kosten, maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug. Er zijn vier (heel grote) slaapkamers, we zien een enorme badkamer en er is een heerlijke tuinkamer.

Azalealaan

De keuken ziet er piekfijn uit, er zijn drie slaapkamers en er is een overkapping. Wij snappen niet zo goed waarom dit huis (met die prijs!) nog te koop is.

Tivoli

Dit vrijstaande landhuis is al bijna een ton in prijs gezakt! Misschien ben jij wel de nieuwe bewoner van het mooie stulpje?

Lees ook:

Nieuwbouwwoningen

Op deze plekken in Helmond komen nieuwbouwwoningen

Voor een hoop mensen is het de ultieme droom: een eigen huis bouwen. Logisch, want dan weet je zeker...
Huis te koop: Pistoriusstraat 9 Helmond, Foto 2 | Foto: Funda

Klein maar fijn: 7 x deze minihuisjes staan nú te koop in Helmond

Een droomhuis hoeft natuurlijk helemaal niet groot te zijn. Misschien word je júist wel heel gelukki...
Huis te koop: Maccallastraat 19 Helmond, Foto 1 | Foto: Funda

5 x genieten van deze Helmondse woningen met binnenzwembad

Een plons in het diepe op z'n tijd is heerlijk. Toch blijven we liever binnen met deze koude tempera...
<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.