Hier in Helmond vind je de allerbeste lenzen (ook met een oogaandoening)

Aangeboden door Visser Contactlenzen Helmond

(Foto: Visser Contactlenzen)

Heb je altijd al lenzen willen hebben maar twijfel je of dat wel kan met jouw sterkte? Of heb je een oogaandoening waardoor het moeilijk is om de juiste lens te vinden? Search no more: bij Visser Contactlenzen in Helmond vind ook jij de beste lens voor elk oog.

Of je nou gezonde ogen hebt of last hebt van klachten: bij Visser Contactlenzen vinden ze altijd een oplossing voor jouw oog. Doordat Visser Contactlenzen veel samenwerkt met oogarts kun je hier ook terecht voor lenzen voor kinderen, ouderen, mensen met een oogaandoening of als je voor het eerst lenzen neemt.

Visser Contactlenzen

Sinds 1977 is Visser Contactlenzen een gespecialiseerde contactlenzenpraktijk met een team van voornamelijk optometristen. Vele oogartsen vertrouwen op hun deskundigheid wanneer zij voor hun patiënten een toepassing of oplossing zoeken. Door hun speciale, medische toepassingen zijn ze zelfs internationaal bekend. De 29 vestigingen van Visser Contactlenzen vind je door heel Nederland. Er is altijd een vestiging bij je in de buurt. 

Altijd een oplossing

Of je nou gezonde ogen hebt of last hebt van klachten: bij Visser Contactlenzen vinden ze altijd een oplossing voor jouw oog. Ook wanneer je twijfelt door slechte ervaringen met contactlenzen in het verleden of door medische redenen, biedt Visser Contactlenzen een groot scala aan mogelijkheden. De mogelijkheden worden al dan niet in nauwe samenwerking met jouw oogarts besproken.

Veranderende oogbehoefte

We gebruiken onze smartphone elke dag en sinds de coronacrisis werken we veel meer digitaal. Hierdoor verandert onze kijkbehoefte en onze ogen passen zich daarop aan. De focus wordt steeds meer naar dichterbij verplaatst. Op zich kunnen we de sterkte constant daarop aanpassen, maar dat kan wel tot problemen leiden in de toekomst, zeker bij (jonge) kinderen. Maak je je zorgen over je veranderde lenssterkte of over de ogen van je kinderen? Ook dan ben je bij Visser Contactlenzen aan het juiste adres.

Vissers
(Foto: Visser Contactlenzen)

Lezen met leeslenzen

Als je ouder wordt ontstaan er vaak juist wat moeilijkheden met het kijken op korte afstand. Dit komt doordat de ooglens geleidelijk aan minder soepel wordt en zich daardoor minder goed kan instellen op voorwerpen dichtbij. Als je problemen krijgt met lezen of computerwerk dan kan het zijn dat je een leescorrectie nodig hebt. Dit kan verholpen worden met een bril, maar ook met contactlenzen. Deze multifocale lenzen worden in de volksmond leeslenzen genoemd. Ideaal voor mensen met een kantoorbaan!

 
Nachtlenzen

Wist je dat je ook ’s nachts lenzen kan dragen? Door het dragen van nachtlenzen heb je overdag scherp zicht, zonder een bril of lenzen. Het principe is simpel: terwijl je slaapt corrigeren de lenzen je ogen, zonder dat je het merkt. Door de speciale vorm zorgen de nachtlenzen er voor dat de voorkant van het hoornvlies iets afvlakt, waardoor je zicht verbetert. Afhankelijk van de stugheid van het hoornvlies levert dit één tot twee dagen lang scherp zicht op, terwijl je ogen overdag volledige rust krijgen. Nachtlenzen vormen een prima alternatief als je overdag geen bril of lenzen wil dragen en ook niet wil kiezen voor een ingrijpende laserbehandeling. 

Vissers
(Foto: Vissers Contactlenzen)

Zo vind jij jouw lens

Het is een spannende keuze om (nieuwe) lenzen aan te schaffen. Daarom doorlopen de professionals van Vissers Contactlenzen samen met jou het aanmeettraject. Dit traject bestaat uit drie afspraken. Tijdens jouw eerste afspraak wordt er door onze optometrist, soms in overleg met de oogarts, beoordeeld welke lens er voor jou het meest geschikt is en welke lens/lenzen er voor jou besteld worden.

De tweede afspraak bestaat uit twee onderdelen. Je krijgt eerst jouw contactlens. Deze wordt door de praktijkassistent bij je geplaatst. Daarna vindt er een eindcontrole plaats door de specialist. Als alles naar wens is, krijg je een instructie door de praktijkassistent over het plaatsen, schoonmaken en bewaren van de lens. Na een aantal weken dragen kom je nog eens terug om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent.

Gratis aanmeetkosten

Wil jij ook het beste uit je ogen halen? Dan hebben we goed nieuws, van Visser Contactlenzen heeft een speciale actie waarbij je geen aanmeetkosten betaalt. Maak een afspraak via de website en gebruik de code CONTACTLENS21 voor het kosteloos aanmeten van jouw lens. Liever eerst meer informatie? Visser Contactlenzen is bereikbaar op 088-9008080.

Visser Contactlenzen Helmond

Stationsplein 19, 5701 PE Helmond

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Van Vietnam tot Turkije: 4 x internationale winkels in Helmond”

Van Vietnam tot Turkije: 4 x internationale winkels in Helmond

Ga naar “Opruimen maar: hier in Helmond kun je je oude spullen kwijt”

Opruimen maar: hier in Helmond kun je je oude spullen kwijt

Kringloopwinkel Cardoso Helmond
Ga naar “Tip! Zo hoor je het meteen als er een nieuwe zaak opent in Helmond”

Tip! Zo hoor je het meteen als er een nieuwe zaak opent in Helmond

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Elektrische verwarmingsartikelen € 19,99”

Elektrische verwarmingsartikelen € 19,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “HOME CREATION 6-delige kommenset Aziatische stijl Gemaakt van porselein. Afmetingen: ca. Ø 13×7.5 cm. Per set. € 9,99”

HOME CREATION 6-delige kommenset Aziatische stijl Gemaakt van porselein. Afmetingen: ca. Ø 13×7.5 cm. Per set. € 9,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Falcon thermo** € 9,99”

Falcon thermo** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Philips 4000 series steelstofzuiger XC4200/01 €100 korting € 149,00”

Philips 4000 series steelstofzuiger XC4200/01 €100 korting € 149,00

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Alle Wasa 245-300 gram* van € 3,98 voor € 2,50”

Alle Wasa 245-300 gram* van € 3,98 voor € 2,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 29 januari 2023

Vacatures

Ga naar “Winkelmanager Helmond”

Winkelmanager Helmond

 • Eyelove Brillen XXL
 • Fulltime/Parttime
Eyelove Helmond 006

Agenda

Ga naar “Voorjaarskermis Helmond 2023”

Voorjaarskermis Helmond 2023

 • Van 24 mrt t/m 2 apr
Zomerkermis HelmondZomerkermis Helmond
Ga naar “De Kasteeltuinconcerten Helmond 2023”

De Kasteeltuinconcerten Helmond 2023

 • 7 juli 2023
Kasteeltuinconcerten 2019
Ga naar “Helmond Live 2023”

Helmond Live 2023

 • 18 mei 2023
Haven Helmond
Ga naar “Koningsdag Helmond 2023”

Koningsdag Helmond 2023

 • 27 april 2023
Koningsdag Helmond 2019 020
Ga naar “Koningsnacht Helmond 2023”

Koningsnacht Helmond 2023

 • 26 april 2023
Koningsnacht Helmond 2019 aftermovie