Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij hypotheekadvies, maar ga je liever de deur niet uit? Financieel Fit Helmond geeft advies op afstand

Aangeboden door Financieel Fit Helmond 19 maart 2020

Het zijn spannende tijden. Wat als jij nu net een huis aan het kopen of verkopen bent? Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet zomaar worden uitgesteld. Financieel Fit Helmond snapt dat jij liever de deur niet uit wilt en ze komen ook niet bij jou op bezoek in deze periode. Ze blijven je natuurlijk wél advies geven, zoals je van ze bent gewend. Hoe? Door ‘beeldbellen’. Superhandig!

Een hypotheek kiezen doe je niet zo een-twee-drie. Er komt nogal wat bij kijken. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en het risico loopt dat je keuzes maakt die financieel niet zo gunstig uitpakken. Dan is Financieel Fit Helmond dé oplossing! Gijsbert van Lieshout begeleidt je van het begin tot het eind, zodat je zéker de juiste hypotheek kiest. Of je nu starter bent of doorstromer, voor het eerst gaat samenwonen of juist gaat scheiden: Gijsbert helpt. Ook al kunnen jullie elkaar voorlopig even niet live ontmoeten.

Tekst loopt door onder de foto

Financieel Fit Helmond
Gijsbert Foto: Financieel Fit Helmond

Digitaal dossier

“Onze klanten hoefden sowieso al nooit loonstroken te uploaden of pensioengegevens uit te printen om door te sturen”, zegt Gijsbert. “Alle klantgegevens zijn bij ons gekoppeld met die van de overheid. Wij sturen een linkje naar onze klanten en wanneer men daarop klikt, worden alle gegevens die van belang zijn verzameld. Denk aan hypotheekverleden, inkomens- en pensioengegevens, alimentatie, eventuele schulden en andere zaken. Alles zit bij elkaar in een digitaal dossier. Soms vraagt de bank alsnog stukken op, maar dat is bij de meeste banken vrij beperkt.”

Ontzorgen

Gijsbert vervolgt: “Ik ken de mensen en hun situatie persoonlijk en ik geef ondertussen al de garantie aan de bank én de verkoper. Onze klanten leveren stukken aan en wij, ik en mijn collega van de binnendienst, communiceren met de bank, de makelaar en de notaris. Ontzorgen noemen we dat, tegelijkertijd houden wij de klant van elke stap op de hoogte, zodat het proces goed te volgen is. Alles gaat precies zoals het altijd al ging, alleen dan even zonder livecontact.”

Tekst loopt door onder de foto

Hypotheek Adviseur
Foto: Pixabay

Advies op afstand

“Op dit moment komt het natuurlijk erg goed uit dat wij alles al digitaal verzamelden”, gaat Gijsbert verder. “Zeker nu we als organisatie hebben besloten geen klanten te bezoeken, maar dat we hen via ‘beeldbellen’ advies geven. We zijn hier al helemaal op ingericht.”

Hoe werkt dat?

Gijsbert: “Je maakt een afspraak via de site of je belt me. Dan stuur ik je een mail met daarin een heldere uitleg. Vervolgens geef je toestemming aan de overheid om de gegevens die bekend en relevant zijn met ons te delen. Dan ontvangen wij alle informatie die nodig is om in te schatten wat de mogelijkheden of onmogelijkheden zijn.”

Tekst loopt door onder de foto

Hypotheekadviseur
Foto: ANP

Korting

“Dan volgt een telefonische afspraak”, gaat Gijsbert verder. “Je krijgt dan een link en een code van me. Je hoeft niks te installeren, maar kunt op mijn scherm meekijken. Ik geef advies en uitleg en zal je vragen beantwoorden. Terwijl we met elkaar aan de lijn zitten kan ik as we speak een offerte aanvragen. Je hoeft er de deur niet voor uit, hoe makkelijk is dat! Oh, en momenteel geef ik iedereen korting. Ik hoef immers niet langs te komen. Zo helpen we elkaar in deze rare tijd.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Financieel Fit Helmond. Meer over Financieel Fit Helmond ontdekken?

Financieel Fit Helmond zakelijke dienstverleners

Lungendonk 7, Helmond

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
Financieel Fit Helmond

Gijs van Financieel Fit Helmond: ‘Via ons lukt het vaak wél om een hypotheek af te sluiten’

Bij een hypotheek kiezen komt nogal wat kijken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. dan loo...
Hypotheekadviseur Helmond

Gijsbert de hypotheekadviseur in Helmond: ‘Ik maak het leven van mijn klanten graag gemakkelijker’

Gijsbert van Lieshout (46) is het liefst bezig met mensen helpen. Het is niet voor niks de rode draa...
Hypotheekadviseur Helmond

Met de Helmondse hypotheekadviseur Gijsbert heb je een streepje voor op het kopen van een huis

Wil jij een huis kopen? Dan ken je dit waarschijnlijk wel: komt er eindelijk iets vets voorbij, staa...
De Hypotheekadviseur Helmond

Gijsbert van Hypotheekadviseur Helmond beweegt hemel en aarde voor jouw hypotheek!

Hypotheekadviseur Gijs bezoekt mensen thuis. Dat is handig: hoef je de deur niet uit en mocht het je...
De Hypotheekadviseur Helmond

Hypotheekadviseur Gijs: ‘Een hypotheek kiezen doe je niet zo een-twee-drie’

Bij het kopen van een huis denk je aan een droomhuis, maar wist je dat er ook zoiets bestaat als een...

adv.