Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw: sieradenshop Migagifts is compleet verbouwd en zo ziet het er nu uit

Aangeboden door Migagifts 8 augustus 2019

Na een flinke verbouwing is sieradenwinkel Migagifts weer open in het vertrouwde pand in de Elzas Passage. En wauw: wat is het mooi geworden! Wij namen een kijkje in de vernieuwde winkel.

“We zijn er ontzettend trots op”, zegt ondernemer Arian Vereijken. “Met dit uiterlijk zijn we een heel nieuwe weg ingeslagen. Voorheen hadden we kasten van allerlei sieradenmerken. Het was een allegaartje. Maar nu hebben we één stijl gekozen en daar alles op aangepast. De winkel is stoer en industrieel en dat is natuurlijk helemaal van deze tijd. Dat is een bewuste keuze: we wilden verjongen en ook de jeugd aanspreken. Trouwens, tegenwoordig lopen ook steeds meer mannen binnen. Het is wel grappig om te zien hoe een nieuw uiterlijk een ander publiek kan aantrekken.”

Tekst loopt door onder de foto

Migagifts Helmond 004
Foto: Migagifts

Andere beleving

De lampen aan het plafond komen uit een oude fabriek, de meubels zijn gemaakt van oud hout en bovenop een kast staat een versleten fiets. Helemaal in de industriële stijl dus. En dan nog een grote verandering: “We hebben een koffiehoek gemaakt, waar je rustig een bakje koffie kunt drinken terwijl je van ons advies krijgt over sieraden. Dat deden we om de beleving compleet te maken, zodat je écht op je gemak kunt winkelen. Hier naartoe komen moet voelen als een uitje.”

Tekst loopt door onder de foto

Migagifts Helmond
Foto: Migagifts

Betaalbare sieraden

Bij Migagifts vind je sieraden en horloges van allerlei merken. Wat dacht je van Michael Kors of Tommy Hilfiger? Maar ook als je een krappere portemonnee hebt, kun je bij Migagifts terecht voor bijvoorbeeld Zinzi en My Jewellery. Arian: “In iedere prijsklasse hebben we wel iets. We kiezen bewust voor de beste kwaliteit sieraden en horloges per prijscategorie. Zo heb je al een ring voor €5,95.” Ga gewoon eens kijken!

Foto: Migagifts
Foto: Migagifts
Foto: Migagifts
Foto: Migagifts

Meer over Migagifts ontdekken?

Migagifts juweliers

Gesloten09:00 - 18:00

Elzaspassage 11, Helmond

Bekijk meer:juweliers

adv.