Lekker doortrappen met Stella Fietsen Helmond: ‘Een waar ontspannend feestje!’

Aangeboden door Stella fietsen 10 augustus 2018

Je kent het wel: de hele stad doorscheuren op je oude stadsfiets naar je werk en vervolgens een half uur op adem komen achter je bureau. Nee, dan pak je toch liever een elektrische fiets, maar wáár vind je in Helmond zo’n pareltje dat helemaal op jou is afgestemd? Nou, bij Stella Fietsen natuurlijk, dé fietsgoeroe van Helmond.

In de buurt of aan huis

Nu denk je misschien: ‘Stella Fietsen? Dat is toch zo’n grote landelijke aanbieder, die zit toch niet in de buurt van Helmond?’ Zeker wel! Stella heeft ruim 38 vestigingen in het land waaronder één in onze mooie eigen stad.

Uniek is de landelijke service aan huis of op het werk én de landelijke dekking bij e-bike testcenters waar je altijd terecht kunt voor een vrijblijvende proefrit of onderhoud aan jouw Stella-fiets. Hoe handig!

stella-fietsen-helmond-002
Foto: Stella Fietsen

Maak eens een proefritje

Dus, zit jij al een tijdje te twijfelen of een elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het dan gewoon eens uit door een proefrit te maken bij Stella in Helmond (óf ga in je eigen straat een blokje om). Dagelijks rijdt Stella met maar liefst 80 bussen door het land; een proefrit op een elektrische fiets bij jou in de buurt is dus zo gepland. “Een elektrische fiets moet je ervaren voordat je een keuze kunt maken, en daar helpen we je graag bij! Dit kan gemakkelijk in je eigen omgeving, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons E-bike Testcenter in Helmond.”

Goed om te weten: doet je motor helemaal niets meer of staat je band plat? Dan kun je terecht in het Stella Servicecenter in Helmond, óf je laat het team gewoon naar je toekomen, waar in Nederland je ook bent. Heel fijn: de eerste servicebeurt is helemaal gratis en ook de voorrijkosten betaalt Stella.

‘EEN ELEKTRISCHE FIETS MOET JE ERVAREN VOORDAT JE EEN KEUZE KUNT MAKEN’

Ideaal voor in de stad

De elektrische fiets is enorm populair, ook in Helmond. “Wij zien dat voornamelijk onder forenzen de e-bike populair is”, zegt Johan Makaske, woordvoerder van Stella Fietsen. “Op een e-bike kun je het drukke autoverkeer in de stad omzeilen, waardoor je vaak sneller op de fiets bent dan met de auto. Het voordeel is dat je met een e-bike niet bezweet aankomt. De elektrische fietsen van Stella zijn zo gemaakt dat je net zo makkelijk een ommetje naar de binnenstad maakt als langere afstanden naar je werk. Zo is elke dag naar je werk fietsen geen gedoe meer, maar een waar ontspannend feestje.”

‘HET VOORDEEL IS DAT JE MET EEN E-BIKE NIET BEZWEET AAN KOMT’

Beste e-bike van Nederland

Is er nog meer om blij van te worden? O jawel, want de elektrische fietsen van Stella zijn namelijk al meerdere jaren op rij tot de beste e-bikes van Nederland uitgeroepen en komen in diverse testen uit de bus als dé beste elektrische fiets. Zo is de Stella Copenhague Light bekroond tot ‘Beste Koop’ bij de AD Fietstest van 2018 met een dikke 8. De AD Fietstest is een consumententest, voor en door consumenten. Het oordeel is dan ook eerlijk, transparant en onafhankelijk. Niet alleen de consumenten, maar ook de ANWB-leden worden er blij van. Zij maakten vele testritten op meer dan honderd verschillende e-bikes die op dit moment bij de fietsspeciaalzaak in de showroom staan. En je raadt het al, de Stella Livorno Steps werd als ‘Best beoordeeld’ met een 8,2 bij de ANWB Fiets Select van 2018.

stella-fietsen-helmond-003
Foto: Stella Fietsen

Goed om te weten

Wil je nu ook zo’n fietsparel van Stella aanschaffen? Of heb je er al één, maar zit je nog met vragen? Geen probleem! Doordat het ontwerpen en ontwikkelen van alle e-bikes in eigen huis wordt gedaan, kan Stella alle (technische) vragen snel beantwoorden. Johan: “De lijnen zijn lekker kort in tegenstelling tot andere aanbieders van elektrische fietsen, want zij hebben hier nog de dealer tussen zitten. Stella laat dus nooit op zich wachten, ze trapt juist lekker door!”

Dus: dat wordt lekker langs de Zuid-Willemsvaart of door de straatjes van onze mooie stad fietsen op één van de elektrische Stella fietsen. Stella ziet je graag terug bij Stella’s Fietsenwinkel Helmond.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stella fietsen. Meer over Stella fietsen ontdekken?

Stella fietsen fietsenwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Molenstraat 48a, Helmond

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.