Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij Megafurn: koopjeshoeken met goedkope, handgemaakte meubels

Aangeboden door Megafurn meubels 22 november 2019

Ben je onlangs bij Megafurn geweest? Moet je doen. Sowieso de moeite, want ze verkopen hier superveel bijzondere, handgemaakte meubels. Sinds kort hebben ze hier ook eens twee (!) supergrote uitverkoophoeken! Hier staan tv-meubels, salontafels, vitrinekasten, dressoirs, kleine meubels en allerlei accessoires, maar dan mega-afgeprijsd.

In deze koopjeshoek vind je net als in de rest van de winkel, de mooiste mango- en teakhouten meubelen. Eigenaar Jos van Hoof: “Dit zijn echt weggeefprijzen. Het meeste is namelijk handgemaakt. Daarnaast hebben we net een heleboel mooie, nieuwe artikelen binnengekregen. Ik wil iedereen aanraden om eens een kijkje te komen nemen. Zeker met de feestdagen voor de deur. Hier slaag je geheid.”

Sfeervolle winkel

Het Megafurnteam heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de winkel nóg sfeervoller te maken dan hij al was. Jos: “We vinden het belangrijk dat klanten het gezellig vinden om bij ons te winkelen. De spullen die je hier koopt komen uiteindelijk in je huis te staan. Als het hier al mooi staat, dan heb je een beter beeld van hoe dat straks bij jou thuis gaat zijn. Wie weet kom je bij ons op woonideeën … nóg mooier.”

Tekst loopt door onder de foto

Megafurn
Uitverkoophoek Foto: Megafurn

Megagroot

Het woord mega staat terecht vooraan in de bedrijfsnaam. Megafurn meubels is enorm! Dit is niet zomaar een meubelzaak, maar hier vind je superveel, heel bijzondere koloniale meubels. Ze zijn bijna allemaal gemaakt van mango of teakhout. De broers Jos en Wim importeren hun meubels direct vanuit Indonesië. Ze laten ze zelfs maken in hun eigen fabriek daar.

Alles op maat

Hier kun je naast kant en klare meubels, álles op maat laten maken. Jos: “Of het nu een tv-kastje is, een complete keuken of een badkamer; je kunt het zo gek niet bedenken, of we maken het. Je komen naar ons met een idee. Dan maken wij een tekening en zeggen wat het gaat kosten. Wanneer je akkoord bent, sturen we de tekeningen door naar Indonesië en dan gaan onze meubelmakers aan het werk.”

Tekst loopt door onder de foto

Megafurn
Uitverkoophoek Foto: Megafurn

Korting op korting

Wil jij kans maken op leuke prijzen én wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en collecties bij Megafurn? Like dan de Facebookpagina.  en tijdens het Black Briday weekend van 29 november tot en met 1 december heeft Megafurn korting op korting! Nóg meer weggeefprijzen dus en dit keer niet alleen in de koopjeshoek!


Meer over Megafurn meubels ontdekken?

Megafurn meubels woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Engelseweg 149, Helmond

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Mega Furn

Jos van Megafurn: ‘Je kunt een meubel zo gek niet bedenken of we kunnen ‘m maken’

Het woord mega staat terecht vooraan in de bedrijfsnaam. Megafurn meubels is echt enorm! Je kijkt er...
Megafurn

Hier kun je jouw eígen meubelontwerp laten maken!

Heb een supergoed idee voor een houten meubel of meerdere pronkstukken in jouw huis, maar heb je twe...

adv.