Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gijs van Financieel Fit Helmond: ‘Via ons lukt het vaak wél om een hypotheek af te sluiten’

Aangeboden door Financieel Fit Helmond 5 februari 2020

Bij een hypotheek kiezen komt nogal wat kijken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. dan loop je het risico dat je keuzes maakt die financieel niet zo gunstig uitpakken. Hypotheekadviseur Helmond was op dat gebied al een jaar lang dé oplossing. Was? Ja, want Hypotheekadviseur Helmond heet vanaf nu: Financieel Fit Helmond. Gijsbert van Lieshout: “Wij zorgen ervoor dat je altijd financieel up-to-date blijven.”

Gijs en zijn collega’s begeleiden je van het begin tot het eind, zodat je zéker de juiste hypotheek kiest. Of je nu starter bent of doorstromer, voor het eerst gaat samenwonen of juist gaat scheiden. “Mensen weten mij inmiddels te vinden”, zegt Gijs. “Ik heb ook veel klanten die iemand doorsturen naar mij. Die mensen krijgen een cadeautje: een dinerbon van een leuk restaurant naar keuze in Helmond voor twee personen.”

Duizend vragen

Het leukst vindt Gijs het, wanneer mensen ergens anders ‘nee’ hebben gekregen, het dan via hem wél lukt om een hypotheek af te sluiten. Gijs: “Vaak zit daar een verhaal achter. Bijvoorbeeld als iemand arbeidsongeschikt is. De bank ziet dan misschien een inkomen uit een arbeidsongeschiktheidsuitkering niet als stabiel. Ik stel eerst duizend vragen aan iemand om er achter te komen of een hypotheek tóch verantwoord is.”

Tekst loopt door onder de foto

Financieel Fit Helmond
Gijsbert Foto: Financieel Fit Helmond

Het proberen waard

“Het is mijn ervaring dat sommige banken na zo’n diepgaand gesprek vaak wel verder willen kijken. Zij kijken, net als ik, naar de mens áchter de aanvraag. Het is dan misschien geen garantie, maar het is altijd het proberen waard.”

Snel duidelijkheid

Gijs merkt dat makelaars zijn klanten de woning vaak gunnen, omdat ze hem en zijn werkwijze kennen. Gijs: “De makelaar weet dat wij al alle informatie hebben van iemand én dat ik de hypotheek altijd snel rond heb bij de bank. Dat is fijn voor hen, maar ook voor de verkoper. Die heeft zo snel duidelijkheid.”

Tekst loopt door onder de foto

Financieel Fit Helmond
Foto: Financieel Fit Helmond

Seintje

“We hebben een nieuwe naam”, zegt Gijs. “Nu heten we Financieel Fit Helmond. Heel toepasselijk, want we zorgen er namelijk voor dat klanten altijd financieel fit blijven. Iedereen krijgt bij ons een app. Eén keer per jaar vraag ik om je digitale gegevens via die app met ons te delen. Wij ontvangen dan alle informatie over pensioen, leningen, hypotheek en inkomen. Zo kunnen wij je in de gaten houden en zorgen dat je up-to-date blijft. Als bijvoorbeeld de WOZ-waarde te hoog is, dan kunnen wij namens jou bezwaar maken, of als je bijvoorbeeld flink wat overwaarde hebt en je huis energiezuinig wil maken. Dan helpen wij daarbij.”


Meer over Financieel Fit Helmond ontdekken?

Financieel Fit Helmond zakelijke dienstverleners

Lungendonk 7, Helmond

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.