Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Helmond

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Deurne 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Deurne. Onlangs zijn ze uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. Tijd voor een kennismaking!

Lisanne werkt als marketingadviseur bij Hoppenbrouwers. Zij vertelt wat Hoppenbrouwers in Deurne doet: “Wij zijn gespecialiseerd in Utiliteit & Woningbouw en Industriële Automatisering. Dat betekent dat we de techniek verzorgen voor openbare gebouwen als kantoren, scholen, fabrieken en zorginstellingen. Daarnaast houden we ons bezig met inbraak- en brandbeveiliging, Duurzame Energie en panelenbouw. Ook nemen we na het installeren de beveiliging, de inspecties en het service en onderhoud voor onze rekening. We leveren dus een totaalpakket.”

Tekst loopt door onder de foto

Hoppenbrouwers Deurne
Foto: Hoppenbrouwers Deurne

Beste Werkgever

Lisanne merkt hóe snel Hoppenbrouwers groeit. “Landelijk werken er meer dan twaalfhonderd mensen bij Hoppenbrouwers en dat aantal groeit nog steeds. Het is een groot bedrijf, maar voelt als één grote familie. De sfeer is gemoedelijk en gezellig: het is niet voor niets dat sommige medewerkers al járen bij ons in dienst zijn. De mens staat bij ons centraal.” Dat blijkt wel uit het feit dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

Hoppenbrouwers heeft vacatures!

Klinkt dit als de perfecte werkgever voor jou? Dan heb je geluk, want Hoppenbrouwers in Deurne is op zoek naar nieuwe medewerkers. “We zoeken installateurs, technici én een vestigingsleider”, vertelt Lisanne. Meer weten? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Deurne ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Deurne installatiebedrijven

Gesloten08:00 - 17:00

Doctor Huub van Doorneweg 44, Deurne

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.