Toffe hotspot: voor de beste hamburgers, biertjes én livemuziek ga je hierheen!

Aangeboden door Il Borgo 26 juni 2019

Ben je al naar Grand-Café De Vijfhoeck aan de Kamstraat geweest? Aanrader! Ze serveren er de lekkerste gerechten en hapjes voor lunch, diner of borrel. Daarnaast hebben ze meer dan tweehonderd bijzondere bieren op fles en tap en voor gezellige liveoptredens ben je hier óók aan het juiste adres.

De geschiedenis van de naam Vijfhoeck alleen is al bijzonder: in 1870 brouwde Andres Hubertus van Hoeck Vijfhoeckbier in de middeleeuwse kelders van het Huis met de Luts, waarin nu Il Borgo zit. De brouwerij verhuisde later naar de Molenstraat. Vijfhoeck-eigenaars Yolanda en Hugo legden deze bijzondere biernaam opnieuw vast en brouwen het bier nu onder het label ‘De Vijfhoeck’.

Uitgebreide bierfamilie

Inmiddels is het Helmondse bierassortiment uitgebreid met een pilsner, een ongefilterd pils én een kasteelbier. Kun je hier allemaal proeven. Daarnaast kun je hier ook superlekkere wijnen, cocktails, gin-tonics en non-alcoholische dranken bestellen. Je kunt kiezen uit 27 tapbieren en 175 speciaalbieren op fles. Een lekkere borrelplank erbij maakt het feest compleet.

Tekst loopt door onder de foto

Grand-Café de Vijfhoeck
Foto: Grand-Café de Vijfhoeck

Niet zomaar een restaurant

Deze toffe plek met een binnentuin en een terras met uitzicht op de Kasteel-Traverse is méér dan zomaar een eetcafé. Op het podium worden regelmatig liveoptredens georganiseerd én je kunt  hier live belangrijke sportwedstrijden zien, terwijl je geniet van je hapje en je drankje. Tijdens het WK vrouwenvoetbal gaat het personeel rond met een gratis Vijfhoeck pilsje na ieder doelpunt van de Oranje Leeuwinnen. Zin in pizza? De allerlekkerste pizza’s van het naastgelegen La Bocca Grande haal je af bij De Vijfhoeck. Maar je kunt hem ook daar opeten onder het genot van een heerlijk biertje of ander drankje.

Tekst loopt door onder de foto

Grand-Café de Vijfhoeck
Foto: Grand-Café de Vijfhoeck

Altijd leuk

En dat is nog niet alles, want je kunt iedere eerste donderdag van de maand meedoen met de gezellige Vijfhoeck pubquiz. Elke zondag kun je relaxt onderuit tijdens de lazy sunday afternoon, met lounge- óf livemuziek en op zaterdagavond mogen de voetjes van de vloer op de leukste 80’s en 90’s en top-40 muziek. Wanneer je hier ook komt: de Vijfhoeck is altijd leuk.

Gratis borrelhapjes

Zin om gezellig het weekend in te luiden? Ook daar is dit Grand-Café een superplek voor. Iedere vrijdagmiddag serveren ze gratis hapjes tussen 16.00 en 19.00 uur. Wow! Grand-Café De Vijfhoeck is zeven dagen per week open vanaf 12.00 uur. Tijd om er eens binnen te lopen dus!

Kasteeltuinconcerten

Tijdens de Kasteeltuinconcerten maakt De Vijfhoeck buiten op het terras met een smoker het lekkerste streetfood klaar. Ook als de concerten zijn afgelopen, ben je welkom bij dit Grand-Café tijdens de afterparty.

Foto: Grand-Café de Vijfhoeck
Foto: Grand-Café de Vijfhoeck
Foto: Grand-Café de Vijfhoeck

 


Meer over Il Borgo ontdekken?

Il Borgo restaurants en horeca

Nu gesloten09:30 - 18:00

Markt 7, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

La Bocca Grande

‘Bij La Bocca Grande is een pizza geen snack, maar culinair dineren’

Bij restaurant La Bocca Grande op de Kerkstraat waan  je je in Italië. Geen wonder: je eet er authen...

adv.