Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig: bij Urban Fit kun je afvallen samen met je vriendin, je zus of je moeder

Niks is zo fijn als een gezond en fit lichaam. Wanneer je gezond eet en genoeg beweegt, zit je natuurlijk lekkerder in je vel. Toch is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend dat deze twee dingen altijd in balans zijn. Je hebt het druk met je werk en je gezin, of misschien is het gewoon moeilijk om jezelf te motiveren? Liselore van Urban Fit Schutsboom helpt jou met een combinatie van de juiste voeding en training om een fittere versie van jezelf te worden en dat is nog leuk om te doen ook.

Misschien heb je last van je rug, een verkeerde houding, of je wilt je gewoon graag fitter voelen? Wat je doel ook is, met een combinatie van sport en voeding die helemaal op jou is afgestemd, wordt dit gemakkelijk haalbaar én ook snel zicht- en voelbaar. Al binnen zes lessen. Ja, echt!

Samen een plan maken

Liselore geeft voedingsadvies, medische fitness, personal training en vitaliteitsprogramma’s op maat. “Je komt bij mij of een van mijn medewerkers in de studio voor een intake”, zegt ze. “Ik kijk eerst wie jij bent, wat is jouw situatie en wat zijn jouw wensen en doelen? Vervolgens maken we samen een plan dat effectief is en waarvan ik denk dat dat voor jou het beste gaat werken.”

Tekst loopt door onder de foto

Urban Fit Schutsboom
Foto: Urban Fit Schutsboom

Trainen wanneer het jou uitkomt

Bij Urban Fit volg je een personal training, maar dan wanneer het jou uitkomt. Je hoeft dus niet elke week een programma te komen volgen. Liselore: “Dat mag wel natuurlijk. Jij kiest wat jij graag wilt, maar na een afspraak bij nij krijg je naast tips en trucs ook oefeningen mee zodat je thuis aan de slag kunt. Je krijgt oefenmaterialen mee naar huis. Die hoef je dus niet zelf aan te schaffen.”

Intensieve begeleiding

“Of je nu thuis je oefeningen doet of bij mij in de studio, je traint ongeveer drie keer in de week”, gaat Liselore verder. “Dat komt neer op zo’n twintig minuten in totaal. Da’s te overzien, toch? Je hebt uiteraard wel regelmatig contact met mij, want ik ben jouw persoonlijke coach en trainer. Je kunt me altijd bellen voor advies. Ook ’s avonds en in het weekend dus. Ik bied een intensieve begeleiding, maar dan op de tijdstippen die jij kiest. Bovendien betaal je bij mij per les. Je zit dus niet aan een duur abonnement vast. Ook fijn.”

Tekst loopt door onder de foto

Urban Fit Schutsboom
Foto: Urban Fit Schutsboom

Persoonlijk contact

“Het persoonlijke aspect is heel belangrijk bij ons”, legt Liselore uit. “Ik wil jou leren kennen en door de intensieve begeleiding en gesprekken ken je mij gaandeweg ook. Dat maakt het leuk en gezellig en dan komt die motivatie vanzelf. Onderdeel van mijn voedingsadvies is dat ik soms mee ga naar de supermarkt om de juiste producten uit te zoeken. Het is namelijk de bedoeling dat je het volhoudt. Ik doe er alles aan om je daarbij te helpen. Ik heb een slagingspercentage van 100%. Echt waar. Dus het werkt.”

Samen met je moeder

Bij Urban Fit Shutsboom train je niet aan toestellen zoals in een sportschool. Liselore: “Daar gebruik je per apparaat maar een of twee groepen spieren. Hier is de training echt effectief want je spreekt met onze oefeningen zes, soms zelfs zeven spiergroepen aan. “Wil je de personal training samen doen met een vriendin, je zus of misschien met je moeder? Dat kan, want hij wordt ook aangeboden voor twee personen. Daarnaast kun je je aanmelden met een groep tot zes personen. Liselore: “Gezellig samen met je vriendinnen bijvoorbeeld. En heb je een kleine baby? Geen probleem, die neem je gewoon mee.”


Meer over Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging ontdekken?

Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging dienstverlening

Op aanvraag

Schutsboom 50, Helmond

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Urban Fit Schutsboom

Liselore van Urban Fit Schutsboom: ‘Ik ga niet met de mainstream mee. Dat werkt’

Lastig om een gezonde lifestyle consequent vol te houden? Niet wanneer je naar Urban Fit Schutsboom ...

adv.