Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Helmond

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Helmond. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Ikea, maar dan net even anders

Ikea
Foto: ANP

Je herkent het vast: je hebt een meubelstuk bij Ikea gekocht en zit te ploeteren om het in elkaar te zetten. Negen kunstenaars lieten zich inspireren door deze meubels en maakten er kunstwerken van. Trommel je familie op en ga naar de expositie! Die is vanaf zondag 17 november te zien in de Cacaofabriek. Kijk hier voor meer informatie.

Shoppen en borrelen

finley
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Lunch & Zo is een topplek om de zondag door te brengen. Eerst lekker shoppen in de Veestraat en daarna aanschuiven voor een middagborrel, klinkt goed toch?! Bestel brood met smeersels, de nacho’s of een borrelplank. Tip: Lunch & Zo schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen drankje met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Maak een herfstwandeling

Bundertjes Helmond
Herfstkleuren in Helmond. Foto: indebuurt

De herfst is het ideale seizoen om een fijne zondagwandeling te maken. Geniet van alle mooie natuur die onze stad rijk is en ga met je familie of vrienden op pad bij de Bundertjes, het Goor, Berkendonk of de Bakelse bossen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.