Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Helmond

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je in december kunt doen in Helmond. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Dickensnight

Een simpele kerstmarkt? Welnee, Dickensnight is véél meer dan dat. Op zondag 15 december ziet het centrum van De Veste eruit alsof we zijn beland in het jaar 1850. Er lopen acteurs rond die gekleed zijn in de stijl van die tijd en je geniet van koortjes die echte ‘Christmas carols’ zingen. Een tof uitje met je familie of vrienden. Hier lees je meer informatie.

Oudejaarsshow over Helmond

finley artikel 3
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Helmondse cabaretiers Joop Vos en Maarten Saris blikken op zondag 29 december in de Cacaofabriek terug op het afgelopen jaar. Dat doen ze met de show ‘Helmond: wa’n circus‘. Tip: ga overdag alvast naar de brasserie voor een middagborrel en diner. De Cacaofabriek schenkt namelijk ook FÏNLEY. Dit is een volwassen drankje met een subtiel bittertje. Op de kaart staan onder andere de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Kerstmarkt

Kerstmis kerstman kerst kerstmarkt
Foto: Unsplash

Hoe leuk is dit: bij wijkcentrum De Boerderij bezoek je op zondag 8 december een heuse kerstmarkt. Snuffel tussen de kerstballen, pieken en andere decoratie. Verder is er een loterij, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Lees hier alles over de kerstmarkt.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.