Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Helmond

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Helmond. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen

Winkelen aanbiedingen Veestraat Helmond
Foto: indebuurt

Veel winkels hebben in januari een wintersale. Het ideale moment om nog een paar toffe items te scoren. Dus trommel je vrienden of vriendinnen op voor een shopping spree op zondag. Want ja, tegenwoordig zijn de meeste zaken in de Helmondse binnenstad open op zondag!

Borrelen bij Warande park restaurant

FÏNLEY foto
©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij het Warande park restaurant is alles wat je nodig hebt in januari. In het restaurant hangt een gezellige sfeer en de borrelkaart is top. Trotseer januari dry in style met FÏNLEY: dit is een heerlijke, non-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Maak een winterwandeling

Warandepark Helmond (1)
Genieten van het Warandepark. Foto: indebuurt

Een frisse neus halen en de verse winterlucht opsnuiven: heerlijk! Ga met je familie aan de wandel in Helmond en geniet van de mooie natuur. Bijvoorbeeld bij natuurgebied De Bundertjes of in stadspark de Warande. Bij die laatste locatie kun je meteen een bezoek brengen aan het dierenpark.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.