Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een laatste rustplek in de natuur: hier zie je hoe mooi dat kan zijn

Aangeboden door Natuurbegraafplaats Schoorsveld 10 juni 2019

Heb je er al eens over nagedacht, wat je wil doen na je overlijden? Begraven of cremeren, en waar dan? Het is belangrijk dat je rustplaats past bij wie je bent. Bij Natuurbegraafplaats Schoorsveld vind je een eigen plek in de natuur, die voor altijd van jou is.

Dieren, insecten en natuur

Natuurbegraafplaats Schoorsveld ligt in het zuidoostelijkste puntje van Brabant, bij de prachtige Strabrechtse Heide. Op deze schilderachtige plek van 25 hectare krijgt de natuur alle ruimte om zich te ontwikkelen. Rond de vennen leven veel bijzondere planten- en diersoorten. Je kunt er verschillende kikker- en paddensoorten vinden, en zelfs salamanders voelen zich er thuis.

Tekst loopt door onder de foto

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Foto: Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Kies je plek helemaal zelf

Voel jij je goed bij een mooie plek onder een oude, statige eik? Past een rustige plek aan een bosrand beter bij je, of wil je juist een plekje in het open heideveld? Bij Natuurbegraafplaats Schoorveld ben je vrij om zelf een plek voor je kist of urn te kiezen, in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied. De gekozen plek is ook écht van jou: je ontvangt een natuurgrafakte met de exacte coördinaten van je rustplaats. De plek blijft altijd van jou, en er komen geen extra kosten bij voor onderhoud of verlenging. Zo komen jouw nabestaanden later niet voor moeilijke beslissingen te staan over jouw plek.

Tekst loopt door onder de foto

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Open dag op 23 juni

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je eens een kijkje nemen, of wil je je graag oriënteren? Kom dan langs tijdens de open dag op zondag 23 juni 2019. Tussen 11.00 en 16.00 uur kom je al wandelend door de prachtige natuur alles te weten over natuurbegraven en Natuurbegraafplaats Schoorsveld. Geniet van de mooie plek en stel ondertussen je vragen aan de aanwezige informatiemedewerkers. Voor zoiets belangrijks als dit nemen zij graag de tijd.


Meer over Natuurbegraafplaats Schoorsveld ontdekken?

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Geopend09:00 - 17:00

Somerenseweg 116, Heeze

adv.