Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij de Vijfhoeck: hier kun jij binnenkort Bingomania spelen

Aangeboden door Il Borgo 19 december 2019

Hou jij van challenges, gezelligheid en speel jij ook nog eens heel graag een spelletje? Dan moet je zeker naar Grand Café de Vijfhoeck gaan. Hier hebben ze sinds november iets gaafs: bingomania- new style! Elke maand kun je meespelen en ding je mee naar te gekke prijzen als een diner, een bierproeverij, een uitstapje of een ander gaaf cadeau! Op 20 januari kun jij er al bijzijn.

Een avondvullend programma met gezelligheid, lekker eten én mooie prijzen. Bij de Vijfhoeck hebben ze het concept bingo in een heel nieuw jasje gestoken. Let op onze woorden: dit wordt een hit!

Hoe het werkt?

Vanaf 19.00 uur krijg je bij elke consumptie een bingomunt. Kom je van tevoren eten, dan krijg je drie munten en voor ieder drankje krijg je óók nog een munt. Die kun je inleveren tegen bingokaarten bij presentatrice Anouk. Om 20.00 uur start steeds de eerste bingoronde. Voor een volle rij krijg je een leuke prijs en daarna maak je natuurlijk kans op een nóg leukere prijs voor je volle kaart. Na de eerste ronde schrijf je je naam op je kaart en je levert hem in bij Anouk die alle kaarten in een grote bak doet. Pas dan gaat het écht beginnen!

Tekst loopt door onder de foto

Grand Café de Vijfhoeck
Foto: Grand Café de Vijfhoeck

Challenges

Uit de bak met volle kaarten worden er twee getrokken. Staat jouw naam erop? Dan mag je naar voren komen om een gekke challenge te doen. Dit kan van alles zijn, dus maak je borst maar nat. Win je, dan krijg je extra bingokaarten voor de volgende ronde. Er zijn in totaal vier rondes bingo met elk een eigen challenge. Tijdens de laatste bingoronde speel je mee voor de hoofdprijs. Klinkt goed, toch?

Tekst loopt door onder de video

Meedoen?

Je kunt natuurlijk ook losse bingokaarten kopen. De munten die je aan het aan het eind van de avond overhoudt, kun je bewaren voor de volgende keer. Wil jij meedoen? Ja toch! De volgende editie is op 20 januari 2020. Meld jou en je vrienden meteen bij de Vijfhoeck aan via [email protected].

Hier nog meer gezellige bingomania foto’s:

Foto: Grand Café de Vijfhoeck
Foto: Grand Café de Vijfhoeck
Foto: Grand Café de Vijfhoeck
Foto: Grand Café de Vijfhoeck

Meer over Il Borgo ontdekken?

Il Borgo restaurants en horeca

Geopend09:30 - 22:00

Markt 7, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.