Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lekkerste Indische maaltijden van Helmond bestel je nu gewoon met deze handige app

Aangeboden door Loro Blonyo 3 september 2019
Een tafeltje reserveren bij Restaurant Loro Blonyo is een absolute aanrader! Hier bereiden én serveren ze de allerlekkerste Indonesische gerechten van Helmond en omstreken. Maar misschien heb je een pyjamadag, geen zin in mensen, of gewoon behoefte aan een Indische rijsttafel op de bank tijdens het Netflixen? Dan is afhalen dé oplossing. Bellen hoeft niet, want ze hebben een app vanaf nu!

De Loro Blonyo bestel-app neemt de plaats in van de webshop waar je eerst je bestellingen kon plaatsen. Heel gemakkelijk, want je bestelling komt meteen terecht in het kassasysteem en een seconde later wordt-ie uitgedraaid daar waar the magic happens: in de keuken!

Hoe werkt het?

Heel gemakkelijk! Je maakt eenmalig een account aan. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw je gegevens in te voeren. Vervolgens vul je de tijd en de datum in dat je je maaltijd wilt komen ophalen en wanneer je komt staat het altijd voor je klaar. Alles wat je in het restaurant kunt bestellen kun je ook afhalen. Afhaalkaarten zijn nog wel beschikbaar maar de verwachting is dat die minder nodig zijn, scheelt weer in het papier. Dus die heerlijke Loro Blonyo-ervaring haal je écht in huis. 

Tekst loopt door onder de foto

Loro Blonyo
Foto: Loro Blonyo

Hele menukaart op één scherm

Het fijne van dit nieuwe systeem is dat de hele menukaart in één oogopslag te zien is op je scherm. Je kunt vervolgens doorklikken naar de individuele gerechtenBij de meeste gerechten staan foto’s om je alvast te verlekkeren. Nog niet bij allemaal, maar volgens mede-eigenaar Frans van Wessel is dit een kwestie van tijd. Deze handige app is binnenkort ook beschikbaar als native mobile app in de appstores van Apple en Android.

Meer over Loro Blonyo ontdekken?

Loro Blonyo restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 21:30

Markt 44, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca
Lees ook:
Loro Blonyo Helmond

Restaurant Loro Blonyo: ‘Mensen komen van heinde en verre bij ons eten’

Op de markt eet je sinds kort de állerlekkerste Indonesische gerechten van Helmond. Nou ja, van de h...
Loro Blonyo

Dat is tof! Bij Loro Blonyo krijg je afhaalkorting!

Zin in Indonesisch eten, maar wil je er graag op de bank voor de buis van genieten? Dan ga je naar L...

adv.