Xenos verdwijnt en interieurwinkel Casa verschijnt

Door Marleen Smits 6 juni 2018

Haal jij ook altijd je servies, geurkaarsen en al die andere typische dit-heb-ik-eigenlijk-niet-nodig-in-huis-maar-koop-ik-tochspulletjes bij de Xenos? Dat kan nog maar tot zaterdag 9 juni. Daarna wordt de winkel overgenomen door interieurzaak Casa. De nieuwe zaak opent op 30 juni.

De interieurwinkelketen neemt in totaal op zo’n 110 locaties in Nederland de plek in van Xenos. Xenos houdt na de deal nog zo’n zestig winkels over. Maar in Helmond nemen we dus afscheid van de zaak.

De medewerkers van Xenos hoeven niet te vrezen voor hun baan: zij mogen gewoon mee naar de nieuwe winkel.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al vijfhonderd winkels in acht Europese landen. In Nederland pas sinds kort. De keten verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin- en interieurmeubelen. Het allergrootste verschil met Xenos is dat de nieuwe winkel geen etenswaren verkoopt. Xenos gaan we missen, maar Casa lijkt wel een mooie vervanger.

Uitverkoop

Aangezien Xenos dus weggaat, houdt de winkel een mega uitverkoop. Alles wordt verkocht voor de helft van de prijs. De hoge kortingen gelden tot op de laatste dag dat de winkel open is en dat is dus op zaterdag 9 juni.

Lees ook:

xenos-736x500

Xenos gaat weg en verkoopt alles voor de helft van de prijs!

Koopjesjagers opgelet: het filiaal van Xenos in het Helmondse centrum gaat weg en dat kan maar één d...
komma-in-helmond

5 x toffe woonwinkels in Helmond

Af en toe is het heerlijk om je huis een nieuwe look te geven. Geen probleem met de fijne woonwinkel...
  • Wil jij een 'Nieuw in Helmond' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Helmond.

adv.