Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Videobeelden van vermiste Flynn tijdens oudejaarsnacht vrijgegeven

Door Marleen Smits 14 januari 2020

Flynn Posthumus (24) is alweer twee weken vermist. De man werd voor het laatst gezien tijdens oudejaarsnacht in het centrum van Helmond. Maandag werden beelden van bewakingscamera’s getoond in het tv-programma Bureau Brabant van Omroep Brabant.

Op de video zien we Flynn vertrekken bij café Appie’s Bar aan de Noord Koninginnewal. Hij zou vanaf daar naar de woning van zijn vriend Kevin lopen om te logeren, maar bij het huis aan de Bisschop Herincxstraat kwam Flynn nooit aan.

Route

Om 4.25 uur loopt Flynn richting de Kasteel-Traverse. De verkeerde kant op dus, als hij naar de woning van Kevin in de Leonardusbuurt wilde gaan. Bekijk de beelden bovenaan dit artikel. Familieleden en vrienden van de vermiste man maken zich natuurlijk grote zorgen.

Oproep

De politie is op zoek naar meer beelden van bewakingscamera’s. Woon je in de omgeving van Appie’s Bar en heb je zelf een camera geïnstalleerd? Laat het dan weten. Ook als je Flynn misschien hebt gezien, vraagt de politie je om je te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0800-6070.

Lees ook:

Vermissing Helmond

Vermiste Flynn nog altijd niet gevonden: wel ‘aanwijzing’ van een speurhond

De vraag 'waar is Flynn?' blijft Helmonders bezighouden. De 24-jarige Flynn Posthumus verdween tijde...
Vermist poster

Flynn (24) vermist sinds oudejaarsnacht: ‘We hebben geen flauw idee waar hij is’

Heftig nieuws: de 24-jarige Flynn Posthumus is vermist. Zijn familie en vrienden zijn al twee dagen ...

Meer over

Nieuws Video

adv.