Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Helmondse autogarage komt met een bijzonder initiatief: ‘Zo kan iedereen binnenblijven’

Aangeboden door GS Automotive 21 maart 2020

Veel bedrijven bedenken op dit moment creatieve ideeën om hun klanten toch te bereiken. GS Automotive is er één van. Het Helmondse autobedrijf, vorig jaar nog nummer drie in de verkiezing ‘beste autogarages van Helmond‘, is gaan brainstormen en heeft een geweldig initiatief bedacht. 

“De klant staat bij ons voorop, en ook nu, in tijden van de coronacrisis, zal dat zo zijn”, zegt Dolf Scholten, een van de eigenaren van GS Automotive. “We willen dat iedereen gewoon bij ons terechtkan en daarom stemmen we onze service nu zoveel mogelijk op de klant af.”

Geen fysieke sleuteloverdracht

Het autobedrijf draait de rollen voorlopig om en komt nu naar jouw huis toe. Als je auto onderhoud nodig heeft (denk aan onderhoud, reparaties of APK-keuringen), dan wordt-ie thuis opgehaald en weer teruggebracht. Daarbij worden de hygiëneregels volledig nageleefd, benadrukt Dolf. “We doen geen sleuteloverdracht. Bij het ophalen vragen we de eigenaar om de sleutel op de voorruit te leggen.” Lachend: “Natuurlijk wel pas als we er zijn.”

Tekst loopt door onder foto. 

GS Automotive. Foto: Bas Fransen Photography

‘Door deze service kan iedereen gewoon binnenblijven’

Vervolgens gaat je auto naar de werkplaats aan de Noorddijk voor een onderhoudsbeurt. Ook daar worden de nodige maatregelen getroffen. “We doen hoezen om de stoelen en het stuur en na het onderhoud ontsmetten we de auto volledig. De eigenaar krijgt dus een schone auto terug”, zegt Dolf, die benadrukt dat het juist nu tijd is om onderhoud en/of reparaties aan je auto uit te voeren. “Wij zijn tenslotte allemaal thuis en dit is het ideale moment om geen hinder te hebben. Door deze service kan iedereen gewoon binnenblijven.” Goed om te weten is dat GS Automotive bij de BOVAG is aangesloten en een jaar garantie geeft op uitgevoerde reparaties.

Werkplaatsactie

Wie wil dat z’n auto de komende tijd een onderhoudsbeurt krijgt, boft extra: naast de ophaal- en thuisbrengservice, heeft GS Automotive nu ook een speciale werkplaatsactie. De airco wordt volledig gecheckt, gereinigd en gevuld met honderd gram gratis gas. Dit kost €45,- en is dus inclusief het ophalen en terugbrengen van je auto.

Tekst loopt door onder foto. 

GS Automotive. Foto: Bas Fransen Photography

15 euro naar de voedselbank

Het Helmondse autobedrijf draagt de komende weken een extra steentje bij. “Ook al zijn het voor veel ondernemers onzekere tijden, wij willen toch graag iets terug doen voor de maatschappij. Voor elke onderhoudsbeurt of reparatie boven de 100 euro, doneren wij 15 euro aan de voedselbank.” Een extra reden om je auto te laten checken dus! De actie loopt tot 1 mei.

Paasactie

We blijven even in de actiesfeer, want tijdens Pasen profiteer je bij GS Automotive van korting. Er ligt een grote dobbelsteen in de showroom en als jij een auto wil kopen, dan mag je dobbelen voor korting. De komende weken kun je vanuit huis alvast het aanbod bekijken en als je wat meer info over een auto wilt, dan krijg je een videoboodschap. Staat de occasion niet in het aanbod? Dan zoekt het autobedrijf graag met je mee.

O ja, woon je in een straal van tien kilometer en heb je serieuze interesse in een auto? Dan komen ze bij jou thuis langs om de auto te laten zien. Luxe!

En dit is GS Automotive:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GS Automotive. Meer over GS Automotive ontdekken?

GS Automotive autobedrijven

Geopend09:00 - 18:00

Noorddijk 3, Helmond

Bekijk meer:autobedrijven

adv.