Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

UFO’s in Helmond?! 9 x deze UFO-meldingen kwamen binnen in onze stad

Door Marleen Smits 9 september 2019

Ja, je leest het goed. UFO’s. In Nederland hebben we een UFO-meldpunt en daar zijn de afgelopen jaren best wat meldingen binnen gekomen van onbekende vliegende objecten boven onze stad. Deze (mogelijke) aliens bevonden zich boven Helmond in de afgelopen jaren. Nu maar hopen dat ze komen in vrede.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Lichtbollen

ufo-helmond-25-oktober-2013-454
Foto: UFO-meldpunt

25 oktober 2013: Een anonieme melder stuurde deze foto naar het meldpunt met de tekst: ‘Het was heel raar’. Wij vertrouwen het niet helemaal…

Blauwe planeet?

ufo-helmond-5-mei-2016-808
Foto: UFO-meldpunt

7 mei 2016: Zouden de aliens hun hele planeet mee naar aarde sjouwen? De maker van deze foto zag de ‘planeet‘ pas op het schermpje van de camera. Onder deze melding kwamen een hoop reacties, vooral van mensen die denken dat het aan de camera lag.

Een raket?

ufo-helmond-8-januari-2016-767
Foto: UFO-meldpunt

13 januari 2016: Stefan maakte snel een foto toen hij dit voorwerp zag. Hij denkt zelf aan een raket, aangezien het object pijlsnel de lucht inschoot (het kiekje is gekanteld). 

Gloeiende UFO


20 december 2009: Iemand plaatste deze video op YouTube. Hij denkt zelf aan een UFO: “Ik zag een UFO in de lucht bij Stiphout. Het was roodgloeiend en ging snel op en neer!”

Vreemde vogel

ufo-helmond-11-oktober-2015-748
Foto: UFO-meldpunt

11 oktober 2015: Cindy spot dit vreemde ding: “Eerste reactie was dat het een vogel zou zijn, maar na ingezoomd te hebben begin ik toch te twijfelen. Het lijkt alsof ik voelsprieten zie maar dan zou het wel een enorm beest geweest moeten zijn.” Check hier de ingezoomde foto. De meeste reageerders gaan uit van een vlindersoort.

Vliegende vis?

ufo-helmond-21-april-2015-655
Foto: UFO-meldpunt

28 april 2015: Wat zou het zijn? Een ballon, een vuiltje op het raam, een blaadje? Of toch….

Opnieuw de bollen

ufo-helmond-12-februari-2013-312
Foto: UFO-meldpunt

13 februari 2013: Jos zag twee oranje bollen: “Maar net niet dicht genoeg bij elkaar om ze samen op één foto te krijgen. Het licht was continu, niet flikkerend, soms iets vager doordat er een wolk voorkwam..” Een vliegtuig misschien? Jos betwijfelt het: “Vijf minuten later kwam er een vliegtuig over, deze was wel hoorbaar. Toen was er geen verlichting te zien in de lucht, ook niet de gebruikelijke wit/groen/rode knippercombinatie.”

Boemerang

ufo-helmond-13-augustus-2012-191
Foto: UFO-meldpunt

21 juli 2012: Adrie is ervan overtuigd dat hij een UFO in de vorm van een boemerang heeft gezien. “Ik werd wakker van een snerpend geluid en zag allerlei lichten achter de bomen.” Creepy…

Groene schotel

ufo-helmond-1-augustus-2012-180
Foto: UFO-meldpunt

1 augustus 2012: Opnieuw heeft Adrie iets gezien. “Boven de bomen enkele honderden meters verderop zag ik een groene schijf met licht naar onderen uitstralend. Eerst kwam deze dichterbij om enkele minuten later weer te verdwijnen, mijn telefoon had ik wel bij en heb snel wat shots genomen. Dit is echt en geen fake!”

Lees ook:

Filmpje Skoften Europaweg

Filmpje! Bestuurder rijdt andere auto bijna van de weg op Europaweg

Nou ja zeg... Een bestuurder van een bestelbusje gedroeg zich laatst wel erg opmerkelijk in Helmond....

De app Nextdoor maakt opmars in Helmond, maar hoe veilig is het?

Lekker handig, die app Nextdoor. Kat kwijt? Gooi het op Nextdoor, misschien weten je buren meer. Maa...
warandepark-2

Oh nee! Grootste wespenplaag ooit op komst

Heb je net je handdoekje neergelegd bij Berkendonk, vliegt er een wesp je blikje drinken in. Irritan...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.