Oei: Op=Op Voordeelshop vraagt faillissement aan

Door Marleen Smits 25 maart 2019

Grote kans dat er binnenkort nóg een winkel verdwijnt uit de binnenstad van Helmond. Op=Op Voordeelshop vraagt faillissement aan, werd maandag bekend. Naar verwachting spreekt de rechtbank dinsdag 26 maart het faillissement uit.

Het gaat om in totaal 130 eigen filialen van de budgetketen. De tien franchise-winkels vallen buiten de aanvraag. De vestiging in Helmond is een ‘eigen filiaal’, wat betekent dat deze winkel zomaar eens kan verdwijnen.

Doorstart?

Wat gebeurt er als het faillissement doorgaat? Dat is nog wat onduidelijk. De vestigingen blijven in ieder geval tot ‘nader order’ open. De keten hoopt op een doorstart dankzij investeerders. Een woordvoerder laat weten: “We willen graag laten zien dat Op=Op Voordeelshop een fijn bedrijf is om mee samen te werken.”

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten van Op=Op Voordeelshop kun je nog inleveren bij de fysieke winkels zolang ze open zijn. Hier lees je meer over wat het voor jou als klant betekent dat de winkel failliet is.

Andere keten failliet

Het lijkt behoorlijk slecht te gaan in winkelland. Zo werd de afgelopen weken bekend dat CoolCat en Intertoys – die allebei een filiaal in Helmond hebben – failliet zijn.


Meer over Op=Op Voordeelshop ontdekken?

Op=Op Voordeelshop drogisterijen

Nu gesloten09:00 - 17:30

Veestraat 34, Helmond

Bekijk meer:drogisterijen

Lees ook:

CoolCat

Oh nee! Kledingwinkel CoolCat vraagt faillissement aan

Oei: de kledingketen CoolCat heeft maandag faillissement aangevraagd. Dat lezen we op de website van...
Intertoys

Slecht nieuws: de Intertoys in Helmond gaat tóch dicht 😞

Het leek er vorige week nog op dat Intertoys Helmond gewoon open zou blijven. Nu moeten we die opluc...

adv.