Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Helmond! Margot runt Skin-Fixers: ‘Ik wil tatoeages verwijderen betaalbaarder maken!’

Door Marleen van Amstel-Smits 12 juli 2019

Margot Bertels opende onlangs een nieuw bedrijf in Helmond: Skin-Fixers. In de zaak doet ze onder andere laserbehandelingen om tattoos te verwijderen. Het idee kwam van haar man Ricardo, die eigenaar is van Tattoo Huis Helmond.

Werken met partner

Margot en Ricardo gaan voor het eerst écht samenwerken. “We zijn nu vijf jaar samen en vormen een heel goed team, niet alleen privé maar ook zeker zakelijk. Hij heeft al bijna drie jaar zijn tattooshop en al die tijd heb ik achter de schermen meegedacht over die zaak. We zijn er dus wel van overtuigd dat het gaat werken.” Samenwerken met je partner, dan ben je dus 24/7 bij elkaar. Zou je denken… Margot: “Nee, dat is niet zo. We hebben een kindje en daarom werk ik alleen op afspraak. In de praktijk ben ik hier dus niet fulltime aan het werk.”

Burn-out

Dit werk is iets heel anders dan Margot is gewend. “Ik heb eigenlijk altijd kantoorbanen gehad waarin ik veel verantwoordelijkheden had. Daardoor kreeg ik twee keer een burn-out. Ik was er klaar mee: de hersens heb ik, maar ik ben gewoon niet voor zo’n baan weggelegd.” Margot ging doen wat ze leuk vond: sporten. Dat doet ze nog steeds, ze geeft bootcamptrainingen in het Warandepark.

Omscholen

“Ik heb geleerd om mijn eigen gevoel te volgen. Toen Ricardo met het idee kwam om medische tattoos te gaan zetten, was ik meteen enthousiast. We besloten samen om het plan uit te breiden en om ook een laserapparaat te kopen. Ik deed een cursus en kan nu tattoos verwijderen en kalknagels en spataders behandelen. Ricardo zet voortaan niet alleen ‘normale’ tatoeages, maar ook medische tattoos voor bijvoorbeeld vrouwen die een borstamputatie zijn ondergaan.”

Tekst loopt door onder de foto

Skin-Fixers 002
Foto: indebuurt

Gezichtstattoos

“Ik wil de wereld iets mooier maken en iets goeds doen voor andere mensen”, vertelt Margot. “Daarom heb ik bijvoorbeeld contact opgenomen met het UWV, want er zijn veel werkzoekenden die geen baan vinden omdat ze tatoeages hebben in hun gezicht. We willen een paar van die mensen gratis gaan behandelen.”

Het betaalbaar maken van dit soort behandelingen, vindt Margot heel belangrijk. “Ik kijk eigenlijk niet naar prijslijsten van andere klinieken, maar doe wat voor mij goed voelt. Zelf zou ik ook nooit vanaf €50,- per behandeling betalen, dat is gewoon te veel. Zeker wanneer meerdere sessies nodig zijn en het om een kleine tattoo gaat.”

Andere behandelingen

Behalve Margot en Ricardo werken er nog twee andere specialisten bij Skin-Fixers. Yvonne is er voor permanente make-up en Maja geeft massages.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer een nieuwe zaak opent? Scroll naar beneden en schrijf je in voor onze ‘Nieuw in Helmond’ alert!


Meer over Skin-Fixers ontdekken?

Skin-Fixers tattoo shops

Veestraat 28a, Helmond

Bekijk meer:tattoo shops

Lees ook:

Mandys Maison (1)

Filmpje: nieuwe woonwinkel Mandys Maison is open aan de Markt

De Markt is weer een zaak rijker: woonwinkel Mandys Maison opende afgelopen zondag. De boetiek van e...
Dionne doet alles voor je feestjes

Dionne doet alles voor je feestje: ‘Het was raar dat bekende Nederlanders mij belden’

Dacht jij dat je expert op het gebied van feesten was? Dan ken je deze dame nog niet! Dionne de Hase...
Mart de Brouwer

Mart steekt stukken hout in de fik: ‘Mijn werk vliegt nu de wereld over!’

Mart de Brouwer (63) is kunstenaar. Maar dat was hij niet altijd. Hij werkte 26 jaar als dessinteken...
  • Wil jij een 'Nieuw in Helmond' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Helmond.

adv.