Nieuw in Helmond

Wil je graag een huurwoning in het centrum? Check dan dit nieuwbouwproject

3 september 2019

Next Door Development is de naam van het nieuwste nieuwbouwproject van Helmond. Op het voormalige Euromasterterrein komen binnenkort dertig huurappartementen. De gemeente werkt op deze manier aan ‘een levendig(er) centrum’. 

Kentucky Fried Chicken oftewel KFC opent bijna… en dit is wanneer!

3 september 2019

Nog héél eventjes geduld voordat je eindelijk een bucket knapperige kip kunt gaan verorberen bij de nieuwe KFC aan de Deltaweg. Het is duidelijk te zien dat het in aanbouw…

FOTO’S: Binnenkort opent Stadsbrouwerij de Deftige Aap en dit is de status

27 augustus 2019

Nog heel even wachten en dan hebben we weer een nieuwe horecazaak op de Markt. In de voormalige Op=Op Voordeelshop komt een stadsbrouwerij, genaamd de Deftige Aap. Werk aan de…

Kijk eens aan: een nieuwe zaak aan het Ketsegangske

22 augustus 2019

Aan één van de mooiste steegjes in Helmond, het Ketsegangske, is een beautysalon geopend. Wonderland zit sinds kort aan huisnummer 5.

Tijdelijke pop-upstore in het centrum: even binnen blieken!

9 augustus 2019

Het centrum van Helmond heeft er een tijdelijke winkel bij: een pop-upstore aan de Oude Aa. Het bedrijf achter de zaak is woonwinkel Style4u uit Mierlo. “We zitten hier de…

Outlet met merkschoenen opent binnenkort aan de Veestraat

8 augustus 2019

Ben jij gek op merkschoenen? Dan ben je vast heel blij met dit nieuws: deze maand opent een outlet met merkschoenen aan de Veestraat.

Hé, er komt een Dominicaans restaurant in het centrum van Helmond

5 augustus 2019

Horecastad Helmond blijft uitbreiden. De komst van een stadsbrouwerij en een nieuw sushirestaurant is al aangekondigd, en we kunnen nu een Dominicaans restaurant aan het rijtje toevoegen.

Nieuwe groentewinkel met verse maaltijden en saladebar is open in Mierlo-Hout

1 augustus 2019

Groente- en fruitwinkel Tim Canters Dagelijks Vers is sinds donderdag open aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout. En nee, het is geen standaard zaak met kratten appels en paprika’s. Er is…

De eerste tattooshop van Brandevoort is open: Ink United

15 juli 2019

Een tattooshop miste nog in Brandevoort. Maar nu niet meer! Ink United opende afgelopen weekend aan De Plaetse. Eigenaren Swen en Kaja maakten bewust de keuze voor Brandevoort.

De nieuwe speelgoedwinkel ToyChamp in Helmond is open en wij namen een kijkje

13 juli 2019

Sinds het vertrek van Intertoys uit Helmond misten we een échte speelgoedwinkel in de stad. Gelukkig is er nu eentje voor terug gekomen. ToyChamp opende vrijdag de deuren.

Pagina 1 van 7

adv.