Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Helmond

Sterrenchef Jermain de Rozario opent nóg een restaurant in Helmond

18 november 2020

Jermain de Rozario kennen we natuurlijk van zijn sterrenrestaurant De Rozario aan de Markt. Binnenkort opent hij een tweede restaurant in Helmond, meldt het ED. Deze nieuwe zaak gaat Mencoba…

Drie (!) nieuwe winkels openen in de Elzas Passage

21 oktober 2020

Helmond is binnenkort een paar winkels rijker. In winkelcentrum de Elzas Passage openen Arian en Margo Vereijken maar liefst drie nieuwe zaken, meldt het ED. Goed bezig!

[VIDEO] Hé, een (tijdelijke) snoepwinkel opende in het centrum

4 oktober 2020

Snoepwinkel De Zoete Inval opende zaterdag een pop-upwinkel in het centrum. Je vind de tijdelijke zaak aan de Oude Aa. Benieuwd hoe het eruit ziet? Check snel de video.

Sandra opent nieuwe woonwinkel in Helmond: ‘Ik kijk welke woonstijlen hier populair zijn’

25 september 2020

Al heel snel opent een nieuwe woonwinkel in Brandevoort. Eigenaresse Sandra van Breemen (41) gooit de deuren van Woonderland aan De Plaetse open op zaterdag 26 september.

We moesten even wachten, maar Izumi Sushi & Grill is geopend!

3 september 2020

Yes, we hebben er weer een nieuw sushirestaurant bij in Helmond. De bedoeling was eigenlijk dat het eind vorig jaar de deuren open zou gooien, maar er zat wat vertraging…

Nieuwe uitgaansgelegenheid N8club opent binnenkort in Helmond

18 augustus 2020

Jaja: er komt een nieuwe nachtclub in Helmond. Of moeten we N8club zeggen? Dat is de naam van de uitgaansgelegenheid die binnenkort opent in het centrum van de stad.

Michael opende een nieuwe tattooshop: ‘Ik wil hier nog 40 jaar blijven’

14 augustus 2020

Hé, Helmond is een nieuwe tattooshop rijker. Michael Ubert (35) opende onlangs zijn zaak Prikkie Tattoo aan de Molenstraat en dat bevalt hem nu al prima. 

Joanne opende nieuwe tattooshop: ‘Op mijn 20ᵉ een eigen zaak, best bijzonder’

17 juli 2020

Joanne Verhoeven is met haar 20 jaar misschien wel de jongste ondernemer met een eigen tattooshop in Helmond. Pas geleden opende ze Sacred South aan de Veestraat.

Hé, een nieuw restaurant: ‘Helmonders zijn blij dat er weer iets gebeurt in het pand’

8 juli 2020

Wat zien we nu? Bedrijvigheid in het pand waar ooit restaurant De Traverse zat! Jeroen van Oosterhout (39) is druk bezig met verbouwen zodat hij de gloednieuwe horecazaak Beer and…

Sushirestaurant MoJo is – eindelijk – open op de nieuwe locatie

7 mei 2020

De Markt is een horecazaak rijker. Het duurde eventjes, maar sushirestaurant MoJo is dan nu tóch open op de nieuwe locatie. Eigenlijk zou de zaak al in september 2019 verhuizen…

Pagina 1 van 9

adv.