Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Helmondse stichting maakt kans op een prijs van € 15.000,-

Door Marleen van Amstel-Smits 12 januari 2021

Dit zou nog eens lekker zijn om te winnen: € 15.000,- én een bronzen beeldje gemaakt door prinses Beatrix winnen. Het is de beloning voor de winnaars van de Appeltjes van Oranje 2021. De Helmondse stichting NeiSkoen maakt kans op deze prijs.

Een Appeltje van Oranje is dé prijs voor sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Uit de 233 aanmeldingen zijn nu veertig genomineerden over, waaronder dus NeiSkoen. Drie organisaties winnen uiteindelijk een Appeltje van Oranje.

Stichting NeiSkoen

Wat de stichting precies doet? NeiSkoen is een soort ontmoetingsplek voor mensen die moeilijk hun weg vinden op het gebied van wonen, werken, leren en vrijetijdsbesteding. Bij de Recovery Learning Community (RLC) van NeiSkoen is iedereen welkom om van en met elkaar te leren. “De bezoekers eten en drinken samen, maken muziek en zijn bezig met andere passies. Daarnaast zijn er acht zelfhulpgroepen. Daar draait het om ervaringen delen”, staat op de site van Appeltjes van Oranje.

Stemmen

Het stemmen is maandag 11 januari gestart. Tot en met 20 januari kun jij jouw stem uitbrengen. Op 28 januari is er een landelijke online finaledag. De laatste tien finalisten doen dan mee voor een Appeltje. Stem hier op NeiSkoen.

Lees ook:

Schaatsen boer Kuijpers

Genieten van deze oude video van het schaatsen bij Boer Kuijpers

Schaatsen zit er helaas momenteel niet in. De temperatuur in Helmond ligt overdag nog altijd boven h...
annika-en-anouk tweeling Helmond

Oproep: Helmondse tweelingen gezocht

Een zwangerschap is voor vrouwen een speciale tijd en als niet één, maar twee baby’s in de buik zitt...
Nastrium Helmond

9 x de oudste gemeentelijke monumenten in Helmond

Wist je dat er ruim tweehonderd gemeentelijke monumenten in Helmond zijn? Het zijn panden die cultuu...

Meer over

Nieuws

adv.