Gaaf! Deze Helmondse kapperszaak is genomineerd voor een Coiffure Award

Door Marleen Smits 6 mei 2019

Sommige kappers maken pure kunst! Zo ook de medewerkers van Avanti Kappers in Helmond. Ze zijn zelfs zó goed dat ze in meerdere categorieën zijn genomineerd bij de Coiffure Awards, een prijs voor de beste kappers van Nederland.

Dat ze bij Avanti Kappers goed zijn, wisten we al. Vorig jaar was Arjan Bevers de beste in de categorie ‘Heren regio Zuid’ en Golsa de Vries won ‘Dames regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg’. Dit jaar doen ze opnieuw een gooi naar een paar prijzen.

Categorieën

De kapperszaak is genomineerd in bijna alle categorieën van de Coiffure Awards. Ze maken kans op prijzen in de groepen Dames regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, Heren regio Zuid, Avant Garde, Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year, Pers Award, Consumer Award en Team Award. Wauw! Benieuwd naar de bijzondere creaties? Bekijk hier alle foto’s van de genomineerden.

Coiffure Award

Oké, maar hoe gaat dat dan? Mogen wij stemmen…? Nee, dat kan helaas niet. Een deskundige jury velt een oordeel. Daarbij gaat het om méér dan alleen het kapsel. Het haar, de visagie, de styling en de fotografie horen allemaal goed te zijn. Een nominatie is op zich al een knappe prestatie, want er zijn elk jaar meer dan tweeduizend inzendingen.

Uitreiking

Laten we met z’n allen nog even flink duimen voor Avanti Kappers, want op zondag 12 mei is de awardshow in Hilversum. Dan weten we of deze Helmondse toppers in de prijzen zijn gevallen!


Meer over Avanti Kappers ontdekken?

Avanti Kappers kappers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Steenweg 19b, Helmond

Bekijk meer:kappers

Lees ook:

beste-kapper-van-helmond

Dit zijn de beste kappers van Helmond volgens jullie

Eerlijk is eerlijk, een bad hair day kan je humeur flink verpesten. Daarom vertrouwen we ons haar al...
meggy-saris-kapsalon-hair-style-helmond

Meggy van kapsalon Hair & Style is de allerleukste kapper van Nederland

Ze is er nog beduusd van. Meggy Saris van kapsalon Hair & Style werd deze week uitgeroepen tot de al...
avanti-kappers-helmond-coiffure-awards

Tof! Zo vierde Avanti Kappers de overwinning bij de Coiffure Awards

Avanti Kappers flikt 't weer! De kapsalon sleepte opnieuw een paar prijzen binnen bij de Coiffure Aw...

adv.