Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt (voorlopig) toch geen rijdende restauranttrein in Helmond

Door Marleen Smits 14 augustus 2019

Het klonk zo tof: lekker dineren in een trein terwijl je een rondje sightseeing Helmond doet. Dat zit er helaas (voorlopig) niet in, want Dinner Train – de organisatie achter de restauranttrein – is failliet verklaard.

Heb je na de aankondiging meteen kaartjes gekocht voor de rit(jes) vanuit Helmond? Dan is dat extra vervelend, want de curator schrijft in het faillissementsbericht dat die ‘voorlopig niet verzilverd kunnen worden’. Wellicht later alsnog; de komende weken wordt bekeken of een doorstart mogelijk is. “Daarbij zal tevens worden onderzocht of zowel de geannuleerde als de nog geplande treinritten alsnog uitgevoerd kunnen worden”, staat in het faillissementsbericht.

Helaas geen Dinner in de Train

Wie weet dus… Vanwege het faillissement zijn alle geplande ritten geschrapt. De Dinner Train zou in Helmond rijden van 4 tot en met 8 december. Tijdens een rit van twee uur zou je smullen van een viergangendiner. Voorlopig is dat dus even van de baan geschoven.

Mogelijk een doorstart

Dinner Train valt onder Railpromo BV. Dat bedrijf is deze week bij de rechtbank in Roermond failliet verklaard. De website van Dinner Train staat daarom ook op ‘zwart’ en de curator bekijkt de komende tijd of er een doorstart inzit. Als dat zo is, lees je het natuurlijk op indebuurt Helmond. Wie weet kunnen we dan tóch instappen voor een lekker diner!

Lees ook:

Speelhuisboulevard (1)

Hé, er komt een Dominicaans restaurant in het centrum van Helmond

Horecastad Helmond blijft uitbreiden. De komst van een stadsbrouwerij en een nieuw sushirestaurant i...
markthopper

Bierliefhebbers opgelet: speciaalbierfestival Markthopper komt terug in Helmond

Krijg jij ook geen genoeg van bijzondere speciaalbieren? Dan kom je op zaterdag 2 november helemaal ...
IJsrollekes

Rick en Dennis van IJsrollekes: “Dit soort ijsjes zijn ontzettend populair’

Ooit gehoord van opgerold ijs? Rick (24) en Dennis (25) beheersen de kunst van het oprollen en start...

adv.