Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratie nodig voor het kerstdiner? Loro Blonyo heeft iets bijzonders bedacht!

Aangeboden door Loro Blonyo 15 november 2019

Bijna kerst! Dat betekent weer gezellig eten met je familie, je vrienden of je lief. In een restaurant, of thuis natuurlijk. Kan ook. Heb je geen zin om te koken, maar wil je wél een avond goed genieten van de lekkerste Indonesische gerechten in Helmond? Dan moet je naar Loro Blonyo gaan. Daar kun je aanschuiven of afhalen. Je kunt tijdens deze dagen gewoon kiezen uit de hele menukaart. Selamat Makan!

Als je wilt komen afhalen met kerst, dan heeft Loro Blonyo iets bijzonders bedacht. Eigenaar Frans van Wessel: “Met zo’n uitgebreide menukaart als de onze, is het misschien een opgave om voor heel veel mensen een mooi kerstmenu te bedenken. We bieden daarom een service aan waar we je onder het genot van een kopje koffie kunnen adviseren. Zo kunnen we samen een passend menu samenstellen waar iedereen blij van wordt.” Je kunt tot 15 december bellen of via Facebook Messenger een afspraak maken op woensdag t/m vrijdag 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00  tot 17.00 uur.

Tekst loopt door onder de foto

Loro Blonyo
Foto: Loro Blonyo

Altijd warm

Ze vinden het bij Loro Blonyo belangrijk dat jouw eten warm thuis aankomt. Daarom kun je je bestelling laten inpakken in professionele thermoboxen. Daar betaal je €25,- statiegeld per box voor, maar dat geld krijg je meteen terug als je ‘m weer inlevert. Kies je tussen 24 en 29 december voor deze warmhoudbox, dan bezorgen ze je maaltijd zelfs helemaal GRATIS! Wil je liever een tafeltje reserveren op de Markt? Snappen we helemaal. Wat je ook kiest, wacht niet te lang met reserveren want het zou jammer zijn als het vol is en als er geen bestellingen meer kunnen worden opgenomen.

Tip van de baas

Krijg je niet alles op? Weggooien is zonde vinden ze bij Loro Blonyo. Frans: “Wij pakken het graag en gratis voor je in. Zo kun je er thuis van nagenieten. Dat kan ook twee dagen later natuurlijk als je het in de koelkast bewaart. We doen het voor je in afsluitbare magnetronbakjes. Ik heb nog wel een tip trouwens: het lekkerst is het om onze maaltijden in een pan op te warmen en niet in de magnetron, maar dat is onze persoonlijke voorkeur.”

Tekst loopt door onder de foto

Loro Blonyo
Het sharing dessert Foto: Loro Blonyo

Aangepaste openingstijden

Ga jij voor dat Indonesisch diner met kerst? Van dinsdag 24 december tot en met vrijdag 29 december is Loro Blonyo open van 16.00 tot en met 23.00 uur. De keuken sluit één uur later dan normaal, om 22.00 uur. Reserveren kan hier. Tijdens de kerst 24, 25, 26 december, kun je je maaltijd afhalen tot 18.30 uur.


Meer over Loro Blonyo ontdekken?

Loro Blonyo restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 21:30

Markt 44, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Loro Blonyo Helmond

Restaurant Loro Blonyo: ‘Mensen komen van heinde en verre bij ons eten’

Op de markt eet je sinds kort de állerlekkerste Indonesische gerechten van Helmond. Nou ja, van de h...
Loro Blonyo

Dat is tof! Bij Loro Blonyo krijg je afhaalkorting!

Zin in Indonesisch eten, maar wil je er graag op de bank voor de buis van genieten? Dan ga je naar L...

adv.